Favorit kategorier
NYHED: Design selv dit Ekoï outfit! PERF trøjer og bib-shorts til halv pris! 100 Kr GRATIS fra 1550 Kr og opefter, for at fejre starten på Giro! Koden GIROEK15

Team Arkea B&B Hotels

Det Arkea Samsic Team er et fransk cykelhold, der har eksisteret siden 2005  
Filtrer

Det Arkea Samsic Team er et fransk cykelhold, der har eksisteret siden 2005.
Hvis du brænder for cykelløb, vil du helt sikkert gerne finde alt, hvad du har brug for at vide om de cykelhold, som du vil kunne finde i feltet i 2021. Så i denne anledning tilbyder vi dig et fokus på det franske hold Arkea Samsic.

Introduktion af holdet

The Team Arkea Samsic er en del af kategorien Continental Pro Team (UCI Pro Team).

Det har siden 2019 været kendt som Arkea Samsic, men har tidligere haft andre navne. Da holdet blev oprettet, hed det Bretagne-Jean Floc'h og blev derefter omdøbt til Bretagne-Armor Lux, Bretagne-Schuller og derefter Bretagne-Séché Environnement.
I 2016 blev hovedsponsoren Fortuneo: holdet hed først Fortuneo-Vital Concept, derefter Fortuneo-Oscaro og til sidst Fortuneo-Samsic.
I 2019 bliver holdet omdøbt til Arkéa-Samsic: Arkéa er navnet på den gensidige bankkoncern, der ejer Fortuneo, og Samsic er en fransk virksomhed inden for forretningsservice.

Emmanuel Hubert har været general manager for strukturen siden 2014, efter at have været en af dens sportsdirektører i flere sæsoner.

De vigtigste sejre af Arkea Samsic

Som Continental Pro-hold skal Arkea Samsic modtage invitationer til at deltage i World Tour-løb og især i de store rundture. Siden det eksisterede, har det således kunnet deltage i Tour de France syv gange, men har aldrig vundet nogen etaper. Det bedste resultat til dato er stadig Warren Barguils tiendeplads samlet set i 2019.

Men holdets palmarès er dog godt fyldt med mere end 50 sejre. I 2020 bragte Nairo Quintana for eksempel to vigtige succeser til holdet med Tour de la Provence samt Tour des Alpes-Maritimes et du Var.

Holdet har også vundet Tour de France

Mandskabet har også vundet Coupe de France holdklassificeringen tre gange (2014, 2015 og 2017).

Teamledere

I sæsonen 2021 vil Arkea Samsic kunne regne med 27 ryttere i sin trup.

Holdet vil hovedsageligt være baseret omkring Nairo Quintana, Warren Barguil og Nacer Bouhanni

Nairo Quintana

Den 31-årige colombianske klatrer Nairo Quintana kom til holdet i 2020 fra Movistar med ét mål for øje: at vinde løb og sigte efter klassementet i de store rundture.

I sin tiårige karriere har han vundet Giro d'Italia i 2014 og Vueltaen i Spanien i 2016. Han har også sluttet på podiet i Tour de France fire gange. I alt har han vundet otte etaper i Grand Tours: tre i Giro de France, tre i Giro d'Italia og to i Giro de España. I 2013 blev han kåret som bedste unge rytter og bedste klatrer i Tour de France, mens han sluttede på andenpladsen efter Christopher Froome.

Men colombianeren har også vundet Tirreno-Adriatico to gange (2015 og 2017) samt Tour of Catalonia og Tour de Romandie i 2016.

Warren Barguil

Den 29-årige Warren Barguil er holdets anden bjergrytter. Siden Nairo Quintana kom til, er hans mål at støtte ham i bjergene så vidt muligt... eller at træde i stedet for ham, hvis hans leder svigter. Han vil også have sit kort at spille i visse løb.

Den første gang han red i et løb, var han den eneste, der vandt det

I sin professionelle debut i 2011 og ved sin første deltagelse i Tour of Spain vandt han to etaper.
I 2017 vandt han også to etaper i Tour de France og sluttede som bedste klatrer.
I 2019 vandt Warren Barguil det franske mesterskab i landevejscykling.

Nacer Bouhanni

Den 30-årige Nacer Bouhanni, er holdets sprinter. Han kom til Arkea Samsic i 2020 fra Cofidis.

I sit første år på holdet vandt han den generelle klassement i den franske cup (som han allerede havde vundet i 2015), samt første etape af Tour de la Provence og to andre endagsløb (Grand Prix d'Isbergues og Paris-Chauny).

Hans rekord taler for sig selv, da han har vundet mere end 65 sejre i de professionelle rækker, herunder en fransk mesterskabstitel i 2012.
Han har bl.a. vundet flere etaper i Paris-Nice (2013, 2014, 2016), Critérium du Dauphiné (2 i 2015, 1 i 2016), Giro d'Italia (3 i 2014) eller Tour of Spain (2 i 2014, 1 i 2018). Kun Tour de France mangler i hans rekord af resultater i grand tours.

For at opfylde holdets mål vil de blive bistået i deres opgave af følgende ryttere:

Er du ajour med Arkea Samsic? Hvad nu med at gøre det samme med andre hold som Cofidis, Lotto Soudal, Qhubeka Nexthash, St Michel Auber93, Euskaltel-Euskadi, Nippo Provence PTS Conti eller KMC Orbea?

 Nyhedsbrev

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, så du ikke går glip af gode Ekoi tilbud

Fortsæt med at handle på EKOI Racing Fortsæt med at handle på EKOI Classic