Favorit kategorier

Team St Michel - Mavic - Auber93

Det franske hold St-Michel Auber 93 har eksisteret i mere end 25 år  
Filtrer

Det franske hold St-Michel Auber 93 har eksisteret i mere end 25 år. Da en ny sæson netop er begyndt, vil du gerne vide alt om de cykelhold, der deltager i løbene? Zoom ind på et engageret hold, der har været forankret i Seine-Saint-Denis siden 1994 og som afspejler værdierne fra klubben CMA 93: cykelholdet St-Michel Auber 93.

Præsentation af cykelholdet St-Michel Auber 93

Med støtte fra Cyclisme municipal d'Aubervilliers, der blev grundlagt i 1948, blev cykelholdet St-Michel Auber 93 født i 1994 under navnet Aubervilliers 93. Som navnet antyder, er det et stærkt symbol på Seine-Saint-Denis-regionen og er en del af CMA 93-klubbens dristige vision. Det er første gang, at en amatørklub kommer ind i det professionelle peloton!
St-Michel Auber-holdet har markeret sig på højeste niveau i de mest prestigefyldte landevejsløb fra 1996 til 2003. Siden 2005 har det kontinentale hold kørt i den 3. internationale UCI Continental division. Det deltager nu i mindre konkurrencer på kontinentale kredsløb, herunder i UCI Europe Tour. Ved udgangen af 2020-sæsonen er holdet placeret på en 95. plads på UCI's verdensrangliste under den sportslige ledelse af Stéphan Gaudry.
Tidligere blev holdet sponsoreret to gange af firmaet BigMat - det hed dengang "BigMat-Auber 93" - og derefter af firmaet HP BTP. Siden 2018 har titelsponsoren været ingen ringere end det franske familieejede biscuiterie St-Michel. Rytterne på St-Michel Auber 93-holdet bærer en orange trøje i den vigtigste partners farver.
Dette talentfulde hold afspejler de værdier, der er drevet af CMA Auber 93, hvis filosofi fokuserer på at gøre cykling tilgængeligt for alle. Klubben er en rigtig cykelskole, der tilskynder til kønsdiversitet og cykling for handicappede. Det fremmer sporten blandt Séquano-Dionysienserne og har til formål at være et springbræt til det høje niveau takket være sin træningsstruktur, der tager imod unge amatører.
St-Michel Auber 93-holdet udvikler sig således sammen med et kvindehold (National 1 FFC division), et juniorhold og de unge fra cykelskolen.

De vigtigste sejre for holdet St-Michel Auber 93

Perioden fra slutningen af 1990'erne til begyndelsen af 2000'erne markerer de bedste år for cykelholdet St-Michel Auber 93. Under ledelse af direktør Stéphane Javalet, der har været med siden de første dage og stadig har ansvaret i dag, har holdet nået store højder.
Man husker de fem deltagelser i Tour de France (1996, 1997, 1998, 1999 og 2001), og især 2016-udgaven, som vil forblive indgraveret i erindringen. Det år blev den unge Cyril Saugrain vinder af en etape af Grande boucle, en sand stolthed.
I 2000 blev rytteren Christophe Capelle kronet som fransk mester på landevejen takket være sin sejr i landevejsløbet. Året efter var det briten Jeremy Hunt, der vandt de britiske landevejsmesterskaber. I 2002 føjede han Grand Prix de Plouay-klassikeren til holdets liste over resultater. Samme år blev holdet inviteret til at deltage i Tour of Spain, og holdet leverede en hæderlig præstation med Félix García Casas som nummer 8 i den samlede stilling.
Andre succeser i etapeløb eller etapeløb har styrket Saint-Michel Auber 93-holdets ry, såsom Tour de Normandie (1996, 2000), Paris-Camembert (1998) eller Tro Bro Leon (2005). Senest Tour de Bretagne (2017), Boucles de l'Aulne (2018), Circuit des Ardennes International (2018) og Kreiz Breizh Elites i 2018.
I 2015 gav sprinteren Steven Tronet sit hold en anden sejr i de franske mesterskaber på landevej (landevejsløb).

Teamledere

St-Michel Auber 93 cykelholdet har en trup på 11 ryttere centreret omkring to ledere: Romain Cardis og Stéphane Rossetto.

Romain Cardis

Romain Cardis blev født i 1992 og forelskede sig i tohjulede motorcykler som femårig. Denne cykelrytter fra Ile-de-France har trænet utrætteligt i årenes løb. I 2016 sluttede hans amatørkarriere, da han blev professionel med Direct Énergie-holdet. I 2018 vandt han den første etape af Tour de Wallonie og to år senere en andenplads i Grand Prix d'Isbergues.
Romain Cardis slutter sig til St-Michel Auber 93-holdet i 2021. Han har æren af at give sit hold sæsonens første sejr i den 62. udgave af Paris-Troyes, takket være en fantastisk slutspurt mod ti andre cykelryttere.

Stéphane Rossetto

Som sin holdkammerat Romain Cardis er Stéphane Rossetto født i Melun og opdagede cykelsportens glæder i 2001.Den 33-årige franske rytter blev professionel i 2010 i Vacansoleils farver, inden han vendte tilbage til amatørkategorien i slutningen af sæsonen.
Det var i 2013, at han for alvor begyndte sin professionelle karriere på det kontinentale hold BigMat-Auber 93. Han fulgte dette op med en første sejr på den sidste etape af Tour du Limousin, inden han året efter blev nummer et i det samlede klassement i Boucles de la Mayenne.
I 2015 blev Stéphane Rosso medlem af Cofidis-holdet, som han deltog på de store rundture: fem udgaver af Tour of Spain, Tour de France i 2019 og Tour of Italy i 2020. Han er også to gange fransk vicemester i tidskørsel (2015 og 2018).
2021 markerer hans tilbagevenden til cykelholdet St-Michel Auber 93. De to førende vil kunne regne med støtte fra deres holdkammerater for at føre dem til sejr:
Baptiste Bleier;
Adrien Guillonnet;
Tony Hurel;
Louis Louvet;
Anthony Maldonado;
Flavien Maurelet;
Yoann Paillot;
Jason Tesson;
Morné Van Niekerk.
Med undtagelse af sydafrikaneren Morné Van Niekerk består holdet udelukkende af franske cykelryttere.
Kender du alt til cykelholdet St-Michel Auber 93? Hvad med at tjekke et andet hold som Arkea Samsic, KMC Orbea, NIPPO Provence PTS Conti, Euskaltel Euskadi, Qhubeka Nexthash, Cofidis eller Lotto Soudal.

Team St Michel - Mavic - Auber93

 Nyhedsbrev

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, så du ikke går glip af gode Ekoi tilbud

Fortsæt med at handle på EKOI Racing Fortsæt med at handle på EKOI Classic