Favorit kategorier
Ekoï CRAZY DAYS, optil -60% 1 stk. gratis beholder til værktøj ved køb for mere end kr. 1.550,-

Cykelundertøj til kvinder: Hvad er det vigtigste?

For at have det sjovt på din cykel er det vigtigt at være ordentligt udstyret. En del af det komplette cykeltøj omfatter teknisk undertøj, uanset vejrforholdene. Men så, hvilket cykelundertøj til kvinder skal man vælge? Her er det vigtigste for at føle sig godt tilpas i sadlen.

BH'en: det uundværlige cykelundertøj til kvinder

Sports-bh'en er førende inden for cykelundertøj til kvinder. Det er et vigtigt stykke cykelgarderobe til damer.
Det sikrer en beskyttende rolle mod mikrotraumer på brystet under cykelture på landevej eller mountainbike. Rødder, sten, fartbump, ødelagt asfalt: dit bryst bliver konstant sat på prøve.
cykel-bh giver mulighed for at omslutte brysterne for at give komfort og støtte uden at give en følelse af undertrykkelse.

Teknisk baselayer om sommeren: tørkørsel

Ofte forsømmes teknisk cykelundertøj af kvindelige cykelryttere i sommersæsonen, men det er ikke desto mindre en vigtig del af en kvindes garderobe.
Undertrøjen, også kendt som et baselayer, er lavet af et yderst åndbart tekstil, der opfylder en yderst vigtig mission: at holde dig tør under dine cykelture.
Når vi træder i pedalerne intenst, genererer kroppen ekstra varme som reaktion på anstrengelserne. Vi frigiver sved for at fjerne den. Undertrøjen er i direkte kontakt med huden og gør det muligt for sveden at blive transporteret væk, især om sommeren, hvilket forhindrer din trøje i at absorbere fugt.
Den er sømløs og tilpasset den kvindelige kropstype og fungerer som en anden hud, så du kan holde dig frisk under alle omstændigheder.
Om sommeren eller midt på sæsonen kan du vælge en undertrøje med korte ærmer eller vælge undertrøje i en t-shirt-version.

Den termiske undertrøje om vinteren: hold dig til de 3 lag

Som den er vigtig om sommeren, spiller undertrøjen en afgørende rolle om vinteren. Lange ture i kulde er en udfordring: du skal være godt udstyret for at holde dig varm og tør.
Den eneste løsning er at anvende 3-lagskonceptet ved at lægge et lag cykelundertøj, cykeltrøjen og en vindtæt termisk jakke.
Som om sommeren bæres basislaget som det første lag for at sikre fugttransporten. Ud over at være åndbart giver det en fremragende varmeisolering. Den er tykkere end til mellemsæsonen og med lange ærmer, og den hjælper med at regulere din kropstemperatur og beskytter dig effektivt mod kulden.
BH, baselayer-top og vinterundertrøje: Nu ved du, hvilket cykelundertøj til kvinder der er vigtigt for at køre i køligt vejr!

 Nyhedsbrev

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, så du ikke går glip af gode Ekoi tilbud

Fortsæt med at handle på EKOI Racing Fortsæt med at handle på EKOI Classic