Favorit kategorier
Ny Ekoï 2024-kollektion: GRATIS gaver. Intro-tilbud Vinter outlet Ekoï: Optil -70 % rabat!!

Det bedste cykeltøj, når det regner

Det er muligt at køre i regnvejr på cykel uden at blive gennemblødt til benet! Du skal bare vide, hvordan du udstyrer dig korrekt med tøj, der er tilpasset nedbør. Følg Ekoï's råd til at hjælpe dig med at vælge dit cykeltøj, når det regner.

Den alsidige softshell cykeljakke

Er du på udkig efter en multifunktionel jakke til cykling, men også til hverdagsbrug? Oplev Ekoï Softshell Evo 3 Jacket.
Softshell-jakken har et 3-lagssystem og består af tekniske stoffer, der beskytter dig mod let regn, kulde og fugt:
en aktiv membran med fremragende åndbarhed;
en fleeceindvendig del, der holder dig varm;
et vandafvisende og vindtæt yderstof.
Det ergonomiske snit og den høje komfort gør denne jakke til et ideelt alternativ til en poncho eller regnkappe. Fordelene: ingen vindgreb, optimal bevægelsesfrihed, svedtransporterende.
Casual cyklister, vandrere, bycyklister, udendørs aktiviteter ... softshell-jakken er alsidig sportsfolks allierede under regnvejr!

Den vandtætte regnjakke

Er du på udkig efter en cykeljakke, der kan modstå regnbyger? Se Ekoï Shark regnjakke, der fås i sort og hvid.
Denne jakke er den uundværlige ledsager til almindelige ryttere, der vil træde i pedalerne i regnvejr. Det 100 % vandtætte tekstil sikrer effektiv beskyttelse i dårligt vejr og holder dig tør under hele turen.
Det er meget let og kompakt og passer nemt i lommen på trøjen. Den vandtætte regnjakke er uden tvivl et af de bedste cykeltøjstyper, når det regner. Et must-have til vejcyklistens udstyr til at klare det lunefulde vejr!

Den termiske jakke til de professionelle

Er du på udkig efter en vandafvisende termisk jakke til dine cykelture på landevejen? Tjek Ekoï Pro Team Arkea Samsic Vlaanderen jakken.
Designet til krævende cykelryttere, har denne jakke en WR-behandling, der gør den modstandsdygtig over for regn og fugt. Den tilbyder perfekt termisk isolering ned til 0 °C i kombination med vintercykelundertøj.
Denne jakke opfylder forventningerne hos præstationsorienterede landevejsryttere ved at give dem mulighed for at tage ud i alt slags vejr, om det blæser eller regner. Det er faktisk takket være dens tekniske egenskaber, at de professionelle fra Team Arkea Samsic besluttede at bære den i konkurrencen.

De vandtætte cykeltights

Søger du efter cykeltøj, der beskytter dine ben mod regndråber? Oplev vintertights Ekoï Gel Black Water Repellent.
Mens regnbukser kan være velegnede til by- eller mountainbike-cykling, er de ikke velegnede til mere intensiv brug, især ikke på landevejen. Et tætsiddende, teknisk og åndbart tekstil er afgørende for at kunne træde i pedalerne, selv når det regner.
Det er derfor, at Ekoï har skabt disse tights, hvis vandafvisende lycra-belægning giver en effektiv barriere mod let regn. Da den glider hen over fiberen, trænger vandet ikke ind i stoffet, så dine ben forbliver tørre og velplejede. Med ægte termisk komfort og optimal fugttransport vil den glæde alle racercykelentusiaster.

De vandtætte strømpebukser fra de professionelle

Er du på udkig efter de ultimative strømpebukser til at klare risikoen for kraftig regn? Tjek Ekoï Waterproof Vlaanderen 3D Gel Winter Tights.
Med disse vandtætte tights holder du dig varm og tør, selv når du kører i dårligt vejr. Ud over en 3-densitetssamtøj, der er tilpasset din vægt, kombinerer dette kvalitetsprodukt tre mål:
vandtæt: den vandtætte membran modstår en vandsøjle på 10 meter;
åndelighed: det åndbare stof lader luft og fugt passere;
termoregulering: strømpebukserne er foret med fleece og isolerer mod kulden.
Disse strømpebukser, som Team Pro Arkea Samsic har båret, er de professionelles valg!

Vandtætte skoovertræk

Søger du efter en måde at beskytte dine fødder mod regn på? Se Ekoï Rain Shoe Covers.
Hvis du planlægger at køre i regnvejr, er dette skoovertræk lige noget for dig. Dette vandtætte overtræk er testet og godkendt af Team Delko Marseille og Pro Arkea Samsic og beskytter dine fødder mod at blive gennemblødt i regnvejr.
Skoovertrækket har en selvlåsende vandtæt lynlås og varmeforseglede sømme og er et uigennemtrængeligt bolværk mod regn og fugt. Nu ved du, hvad der er det bedste cykeltøj, når det regner. Det rigtige udstyr er hemmeligheden bag at køre i elementerne og samtidig forblive tør!

BESTSELLER LIGE NU

 Nyhedsbrev

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, så du ikke går glip af gode Ekoi tilbud

Fortsæt med at handle på EKOI Racing Fortsæt med at handle på EKOI Classic