Favorit kategorier
Ekoï CRAZY DAYS, optil -60% 1 stk. gratis beholder til værktøj ved køb for mere end kr. 1.550,-

Hvad er det vigtigste tøj til landevejscykling?

Du har lige købt en racercykel, og du vil gerne klæde dig på, så du ligner en perfekt cyklist. Men ved du hvordan du vælger det vigtigste cykeltøj til landevejscykling?

Overskriften

For at beskytte dit hoved i tilfælde af et fald kan vi kun anbefale, at du bærer en hjelm under dine cykelture, samt briller for at beskytte dine øjne mod forskellige projektioner.

Overkroppen

Den vigtigste del af en cykelbeklædning til overkroppen er cykeltrøjen. Den fås i tre versioner afhængigt af årstiden: langærmet til vinteren, kortærmet til sommeren og ærmeløs, når det er meget varmt.

Det anbefales, at du uanset årstiden bærer en teknisk underbeklædning under din trøje, hvis formål er at fjerne sved for at holde dig tør og regulere din kropstemperatur. Undertrøjerne fås i ærmeløse versioner til sommeren, kortærmede til mellemsæsonen og langærmede til vinteren.

Ved vintercykling kan du tilføje en termisk jakke over trøje og undertrøje.

Og overvej også at fuldende dit outfit med et par handsker for at beskytte dine hænder i tilfælde af et fald: korte og luftige om sommeren, lange om vinteren for også at beskytte dine hænder mod kulden.

Underkroppen

For underkroppen er cykelshorts det eneste mellemled mellem din bagdel og cykelsædet i flere timer. Hvis du vælger det godt, kan du opnå en ikke ubetydelig komfort.

Som med trøjer findes cykelshorts i forskellige stilarter afhængigt af sæsonen: korte til sommer, lange til vinter og som corsarer til mellemsæsonen.
Med hensyn til komfort har nogle shorts en gel-pude, mens andre har en skumsæmmesål.
Det er vigtigt at vælge en bib short, der passer til din kropstype og anatomi: hvis du er mand, skal du kigge på de mandlige modeller, og hvis du er kvinde, skal du kigge på de kvindelige modeller.

Fødderne

Sidst, hvis du har valgt automatiske pedaler, bør du også overveje at investere i et par sko, der passer til de klamper, du har valgt, samt et par sokker, der passer til cykling.

Med disse få tips er du nu klar til at køre med det perfekte cykeltøj til landevejscyklister!

BESTSELLER LIGE NU

 Nyhedsbrev

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, så du ikke går glip af gode Ekoi tilbud

Fortsæt med at handle på EKOI Racing Fortsæt med at handle på EKOI Classic