Favorit kategorier
Ekoï CRAZY DAYS, optil -60% 1 stk. gratis beholder til værktøj ved køb for mere end kr. 1.550,-

Hvilke andre Ironmans findes der i verden?

Vichy, Nice, Barcelona, Barcelona, Frankfurt, Hawaii... så mange steder, der er forbundet med det berømte Ironman-mærke. Men listen over Ironman internationalt er ikke begrænset til disse få ikoniske baner. Kender du til de andre Ironman-løb, der udgør World triathlon corporation (WTC)? Lad os tage et kig på disse XXL-triatlonløb, der afholdes over hele verden.

Hvilke Ironmans i Europa?

Det europæiske kontinent er vært for omkring to dusin Ironman-triatlonløb over lange distancer, herunder de franske Ironman-arrangementer i Nice og Vichy.

Den seneste "athletes' choice awards"-undersøgelse foretaget af WTC fremhæver de triatloner, der er mest foretrukne af Iron Men og Iron Women-fællesskabet i 2019.

Kalmar Ironman i Sverige er en vinder efter alt at dømme! En flad bane på både cykel og løb fører deltagerne gennem betagende smukke skandinaviske landskaber.

Det er nemt at se, hvorfor dette er Europas foretrukne Ironman-konkurrence!

Følgende løb appellerer også til langdistanceentusiaster:

  • Jernmanden på Lanzarote på De Kanariske Øer og dens fantastiske vulkanske omgivelser.
  • Ironman UK og Ironman Wales, der begge afholdes i Storbritannien, roses for kvaliteten af deres svømmebegivenhed.
  • Jonman Tallinn i Estland og Jonman Vitoria-Gasteiz i Spanien er for cykelelskere.
  • Ironman Hamburg lejes i mellemtiden for sin løbsdel i hjertet af den tyske by Hamburg og dens havn.
  • Ironman Austria-Kärnten er blandt de triatlonløb, som man "anbefaler til en ven": et bevis på, at det er et af de smukkeste løb i verden.

Hvilke Ironmans i Nordamerika?

Det nordamerikanske kontinent rummer 17 Ironman-konkurrencer: fjorten i USA, to i Canada og en i Mexico.

På den anden side af Atlanten er cykelkurser i høj kurs! I 2019 er ikke mindre end fire amerikanske løb blevet tildelt i denne kategori, nemlig Ironman Lake Placid, Ironman Mont-Tremblant, Ironman Wisconsin og Ironman Maryland.

Løbere nød blandt andet at krydse vejene i Ironman Texas, mens svømmere nød at dykke ned i Tennessee River.

Hvilke Ironmans i Sydamerika?

Der afholdes to Ironman-løb hvert år på det sydamerikanske kontinent, herunder The Ironman Argentina South American Championship. Den 226 km lange bane strækker sig langs Atlanterhavet og de berømte sandstrande i Mar del Plata, en by ved havet i Argentina.

Ironman Brazil er i mellemtiden en af de mest anbefalede! Det finder sted i Florianópolis, et turistmekka i Brasilien, hvor det turkisblå vand tiltrækker triatleter fra hele verden.

Hvilken Ironman i Asien?

Det asiatiske kontinent har fem Ironman-events:

  • Ironman Kazakhstan (Nur-Sultan);
  • Ironman Gurye (Sydkorea);
  • Ironman Filippinerne (Subic Bay) ;
  • Ironman Malaysia (Langkawi, Malaysia) ;
  • Ironman Taiwan (Penghu).

Kun de taiwanske og malaysiske konkurrencer optræder på ranglisten i afstemningen om "athletes' choice awards". Førstnævnte er i top 10 over verdens bedste Ironman-arrangementer med hensyn til den samlede tilfredshed og oplevelsen efter løbet. For det andet er atleterne enige om, at de ønsker at deltage i den næste udgave!

Hvilken Ironman i Oceanien?

En ting er sikkert: Australien og New Zealand får triatleternes hjerter til at slå hurtigere!

Den Nutri-Grain Ironman New Zealand topper listen over de mest elskede XXL-triatlonløb. Konkurrencen med dens storslåede landskaber og gigantiske proportioner har mobiliseret næsten 2.000 frivillige i 2019. En uforglemmelig oplevelse for alle deltagere, som man bør gøre mindst én gang i sit liv!

Australien er ikke ligeglad med sine tre berømte Ironman-arrangementer, der finder sted i Cairns, Port Macquarie og Busselton i Western Australia. Den spektakulære skønhed i kængurulandet imponerede konkurrenterne, som rangerede disse løb blandt de bedste i verden.

Hvilke Ironmans i Afrika?

Sydafrika er værtsland for African Ironman Championships. Denne konkurrence afholdes i Port Elizabeth, Nelson Mandela Bay.

Højdepunktet i denne begivenhed er Ironman-mesterskaberne

Højdepunktet i denne Ironman? Den larmende menneskemængde. Deltagerne vidner om den utrolige støtte fra tilskuerne, som gør løbet til et unikt og magisk øjeblik.

Nu er løbet slut, og det er tid til at komme tilbage på sporet

Nu da du ved alt om disse forskellige konkurrencer, hvad med at lære mere om Barcelona Ironman, Frankfurt Ironman eller den mytiske Hawaii Ironman?

#EKOITRIATHLON @ekoitriathlon

 Nyhedsbrev

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, så du ikke går glip af gode Ekoi tilbud

Fortsæt med at handle på EKOI Racing Fortsæt med at handle på EKOI Classic