Favorit kategorier
Top Start for Ekoï CRAZY DAYS! Optil -60% 1 stk. gratis beholder til værktøj ved køb for mere end kr. 1.550,-

Hvordan finder jeg en cykelklub?

Det er besluttet! Efter at have fulgt dine yndlingscyklisters bedrifter nøje, har du besluttet dig for at begynde at cykle. Når du har tænkt over det, foretrækker du cykling i en klub. Vi fortæller dig, hvordan du finder en cykelklub, der passer til dig.

Hvorfor køre i en klub i stedet for solo

Fodbold er en individuel sport, der kan dyrkes alene eller i en gruppe. Hvis du kører solo, er du den eneste, der har kontrol over: distance, højdeforøgelse, tempo osv. Hvis du kører i en gruppe, skal du bøje dig for flertallet med hensyn til disse parametre, men det giver dig også mulighed for at komme ud af din komfortzone og presse dig selv. Derudover vil du ofte møde en venlig ånd, som vil give dig mulighed for at dele værdifulde øjeblikke omkring cykling blandt entusiaster. Hvis du senere vil træne konkurrence, vil det også træne dig i at køre i et peloton.

Valg af en kølle, der passer til din ridning

Hvad enten du er nybegynder eller allerede har en cykelbaggrund, vil dine forventninger ikke være de samme. Det samme gælder, uanset om du bare vil køre for sjov, eller om du vil konkurrere mod rivaler, vil du ikke vælge den samme type klub. I det første tilfælde af figur vil det være at foretrække at henvende sig til en klub tilknyttet FF Vélo (Fransk Forbund for Cykelturisme), mens du i det andet tilfælde hellere vil finde din lykke i en klub tilknyttet FFC (Fransk Forbund for Cykling). For at deltage i konkurrencer er det også muligt at blive medlem af en klub, der er tilknyttet UFOLEP.

Nogle klubber dyrker kun vejcykling, mens andre er tværfaglige og også tilbyder Mountainbike eller cykelcross-ture. Dette vil igen være et vigtigt kriterium, når du skal vælge din klub.

Sådan finder du en cykelklub.

Nu har du fastlagt dine kriterier for at vælge den perfekte klub, den klub, der passer til din praksis, og du spekulerer på, hvor du kan finde kontaktoplysningerne for den pågældende klub. Du skal blot gå ind på hjemmesiden for det forbund, du har valgt (FF Vélo eller FFC): begge tilbyder nemlig en liste over klubber, som du kan sortere efter dine geografiske kriterier (departement), men også efter din valgte disciplin (landevej, mountainbike, cyklecross, cykelskole).

Hvis du tøver mellem flere klubber, skal du vide, at det - generelt - er muligt at foretage en eller flere prøveture med din fremtidige gruppe, før du træffer en beslutning.

Med alle disse råd har du nu ingen undskyldninger: Du er klar til at komme ud og begynde din cykeltræning. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte den klub i nærheden af dig, der passer til dig. Så hop i sadlen og få en god tur!

#ekoi
Brug #ekoi og tag @ekoicycling på dine fotos for en chance for at blive vist.

 Nyhedsbrev

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, så du ikke går glip af gode Ekoi tilbud

Fortsæt med at handle på EKOI Racing Fortsæt med at handle på EKOI Classic