Favorit kategorier
Ny Ekoï 2024-kollektion: GRATIS gaver. Intro-tilbud Outlet Ekoï: Optil -70 % rabat!!

Hvordan lærer man mountainbiking ?

Nu hvor du kender det grundlæggende om mountainbiking, vil du måske gerne udvide din viden. Med dette i tankerne undrer du dig måske over, hvordan du lærer at lære at køre mountainbike-trials.

Hvordan lærer man at køre mountainbike-trial?

For at lære trialscyklen er der flere muligheder: Du kan tage timer i en klub, der tilbyder trialscykeltræning, eller lære det selv gennem tutorials. I denne artikel giver vi dig nogle teknikker til at lære det grundlæggende om trials mountainbiking (begynderniveau).

Arbejde på balance

Et af de grundlæggende elementer i trials er at arbejde på din balance, hvilket er nødvendigt for at overvinde forhindringer.
For at gøre dette skal du stå på pedalerne - vandret - med den dominerende fod fremad og med let bøjede arme og ben. Drej derefter forhjulet mod den forkerte fod, og prøv at kompensere for balancen ved at vippe cyklen til den ene eller den anden side. Efterhånden vil du være i stand til at blive i denne stilling i længere og længere tid uden at sætte foden ned.

Fremme dine hjul

For at bevæge dit forhjul skal du bringe dit tyngdepunkt fremad og derefter kaste det tilbage med strakte arme og bøjede ben. Hvis du vil bevæge dig sidelæns, skal du fjerne balancen en smule til den ønskede side.
Hvis du vil bevæge dit baghjul, skal du bevæge dig langsomt fremad og derefter standse med forbremsen for at få baghjulet af jorden. Når det lykkes dig at gøre det i bevægelse, kan du også gøre det i standsning ved at flytte tyngdepunktet fremad.
Målet er at lave et komplet sving (i begge retninger), mens du balancerer ved at flytte for- og baghjulet.

Hævning af forhjulet (hjultagning)

Lær at løfte forhjulet vil senere gøre det muligt for dig at køre over forhindringer.
Når cyklen står stille eller kører meget langsomt, skal du trække i styret med strakte arme og løfte cyklens forhjul med et pedalslag. Hvis dit forhjul falder tilbage på jorden, skal du træde hårdere i pedalerne eller sætte kroppen længere tilbage.
Når du har lært at køre på flad vej, skal du bare prøve at klatre op ad et trin eller over en forhindring på denne måde.

Nu er du klar til at begynde at køre

Nu da du ved, hvordan du lærer at lære at prøve mountainbike, hvad så med at opdage det grundlæggende i downhill mountainbike cykling og teknikken til at lære at hoppe på en mountainbike?

#EKOIMTB
Utilisez #ekoimtb et taguez @ekoimtb sur vos photos pour avoir une chance d'être mis en avant.

 Nyhedsbrev

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, så du ikke går glip af gode Ekoi tilbud

Fortsæt med at handle på EKOI Racing Fortsæt med at handle på EKOI Classic