Favorit kategorier
Ekoï CRAZY DAYS, optil -60% 1 stk. gratis beholder til værktøj ved køb for mere end kr. 1.550,-

Hvordan vælger du din grus-trøje?

Det er besluttet, du skal i grus! Du har fundet din rejsekammerat og vil nu supplere dit rejseudstyr med en passende trøje. Men det er ikke altid let at finde rundt i det eksisterende udbud.... Hvilken cykeltrøje skal du vælge til denne disciplin? Er en vej- eller MTB-trøje egnet? Hvad er kendetegnene ved en grus-trøje? Ekoï giver dig sine råd til at finde den cykeltop, der vil ledsage alle dine eventyr på gruset!

Hvad er gravel style?

Disciplinen er født på det amerikanske kontinent og har i nogle år bredt sig til Europa.

Gravel er et løfte om at kombinere vejens sensationer med glæden ved grusstier. Et ønske om alsidighed, frihed og eventyr, som cyklisterne tilsyneladende i stigende grad efterspørger.

Denne nye praksis kommer uundgåeligt med sit eget look!

Grus-looket er en stil inden for alles rækkevidde, som prioriterer komfort over alt andet. Det er faktisk bedre at være komfortabel i sit tøj for at kunne ride i mange timer i sadlen på terræner, der er lige så forskellige som dine ønsker.

Kort sagt, et afslappet look med et livsstilstouch, halvvejs mellem cross-country og road. For ikke at nævne den tekniske side af stoffet.

De har en god pasform

Har du brug for en speciel gruscykeltrøje?

Der er ikke én måde at klæde sig på til grus på, men uendeligt mange! Hvad angår overkroppen, er graveltrøjerne i høj grad inspireret af landevejscykling med hensyn til pasform og design. På den anden side skal du ud af de farvestrålende trøjer.

Selv om nogle mærker nu tilbyder trøjer til gravel, er en top til landevejscykler eller mountainbikes perfekt egnet til dette formål. Det er rigtigt, for i virkeligheden er det vigtigste at vælge en trøje, der er tilpasset din cykelprofil og i overensstemmelse med din vision om grus.

For de hårdføre off-roadere:
Vejen? Meget lidt for dig: Du vil tage din gruscykel med på grusveje og mudrede stier. I dette tilfælde skal du vælge en mountainbiketrøje med en ret løs pasform for at opnå maksimal komfort. Hvis dine ture er længere end en time, kan du vælge mere tilpassede modeller for at få større bevægelsesfrihed.

For vejentusiaster:
Drømmer du om grus for at tilføje nogle uforseglede strækninger til dine vejture? En cykeltrøje til landevejscykling vil være dit bedste alternativ. Vælg den tæt på kroppen eller endda med en second skin-effekt for cyklister, der ønsker aerodynamik og ydeevne.

Hvad er de særlige kendetegn ved cykeltrøjer?

Uanset hvilken trøje du vælger, skal du være opmærksom på, at der er nogle fælles træk ved denne type beklædning:

  • Intelligente materialer: De anvendte tekstiler er et sandt koncentrat af teknologi. Med sådanne tekniske stoffer på ryggen vil du nyde dine grusudflugter 100 %.
  • Atmbarhed: En cykeltrøje består af en kombination af åndbare fibre, der er både lette og stærke. Deres åndbare struktur giver optimal svedtransportering.
  • Komfort: Sømmene er usynlige eller reduceret til et minimum for at begrænse den ubehagelige følelse af friktion.
  • Praktiske lommer: Gravel-trøjerne er udstyret med lommer på bagsiden af trøjen, som er beregnet til at rumme dine personlige ejendele og din ravito. På mountainbikemodellerne er lommerne med lynlås, i modsætning til de typiske landevejstrøjer.
  • Frontlynlås: en fuld lynlås eller halv lynlås giver dig mulighed for at regulere din temperatur efter dine behov.
  • Silikonebånd: tilstedeværelsen af elastiske bånd med silikoneindsatser ved ærmerne og sømmene sikrer, at tøjet sidder perfekt på kroppen.

Hvilken grusbane om sommeren?

Er du klar til at køre på din gruscykel i sommer- eller forårssolen? Du bliver nødt til at klæde dig derefter, ellers risikerer du at få en ærlig talt ubehagelig oplevelse...

I det varme vejr har du to tøjmuligheder:

  • den kortærmede grus-trøje til sommeren;
  • den ærmeløse grus-trøje, hvis temperaturen stiger.

Disse ergonomiske modeller er designet til ridning i varmt vejr med et tyndt, perforeret stof, der hjælper med at køle brystet. Ultralet, slank pasform og ekstremt ventileret - de er den bedste allierede for alle slags cykelryttere og grusere til at bekæmpe det varme vejr. Perfekt til at holde sig tør under hele turen.

Hvad er en gruset trøje om vinteren?

I det kolde vejr, når termometeret falder, er grusudflugter endnu mere vanvittige! Forudsat at du er ordentligt udstyret.

Til vinteren fås trøjen i langærmet version. Stoffet er fleeceforet for at isolere mod kulde og begrænse følelsen af kulde. Afhængigt af produktet kan ærmerne også være vindtætte og vandafvisende.

Gravel undertrøjer: hvad er pointen?

Det er helt sikkert en god idé at tage et teknisk baselayer på under din trøje, når det er koldt. Men også når det er varmt!

Når temperaturerne er kølige, skal du stablere lagene for at lade sved tørre og dermed holde varmen. En tætsiddende langærmet undertrøje er perfekt til dette formål.

Princippet er det samme om sommeren, bortset fra at undertrøjen er kortærmet eller ærmeløs. Den spiller den samme rolle som at absorbere fugt for bedre at fjerne den.

Undertrøjen er et godt valg til sommeren

Undertrøjen er derfor uundværlig på alle årstider, så de mange timers anstrengelse med at træde i pedalerne på dit grus først og fremmest forbliver en fornøjelse.

Hvordan du vælger dit trøjedesign.

Smag og farver er unikke for hver enkelt person: så det er op til dig selv at vælge designet på din grus-trøje! Afhængigt af din personlighed og din appetit på grusfilosofi er der her nogle retningslinjer.

Første mulighed: du vælger total gruslooket.
Under hjelmen vælger du en trøje, der på én gang er sober, elegant og original, og som er resultatet af en smart blanding af cross-country- og landevejscykelstil. Ideel til ridning i både by- og landmiljøer, uden at tiltrække alle blikke.

Den anden mulighed: Du tæller ikke længere asfaltkilometerne, og du identificerer dig med de store mestre i disciplinen.
Hvorfor ikke sætte dit sigte på en trøje med dit yndlingscykelholds farver og sponsorer? Selv om den bliver foragtet af de rene grussportsudøvere, har denne trøje, der ofte er fluorescerende eller i det mindste prangende, den fordel at øge din sikkerhed, når du træder i pedalerne på asfalten, og slå!"

Æstetik er et afgørende kriterium, når du skal vælge din grus-trøje. Forkæl dig selv! Der findes et væld af designs på markedet: elegante eller travle, diskrete eller sjove, ensfarvede eller mønstrede...

Grib muligheden for at matche den med dine bukser, strømpebukser, shorts eller shorts. Suppler derefter dit cykelsæt med grussko, grushandsker og en grushjelm.

#ekoi
Brug #ekoi og tag @ekoicycling på dine fotos for en chance for at blive vist.

 Nyhedsbrev

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, så du ikke går glip af gode Ekoi tilbud

Fortsæt med at handle på EKOI Racing Fortsæt med at handle på EKOI Classic