Favorit kategorier
Ny Ekoï 2024-kollektion: GRATIS gaver. Intro-tilbud Outlet Ekoï: Optil -70 % rabat!!

Hvordan vælger man det rigtige mountainbike-tøj til børn?

Unge har også ret til deres mountainbikeudstyr for at køre som de store drenge! Men det er ikke altid let for forældre at udstyre dem ordentligt. Hvad er det vigtigste cykeltøj til at klæde din pige eller dreng på? Hvordan finder man mountainbike-tøj til børn, der kombinerer sikkerhed og komfort? Hvad skal du holde øje med? Her er vores tips til at vælge det rigtige cykeltøj til juniorer.

Valg af mountainbike-tøj af høj kvalitet

Først og fremmest er det vigtigt at huske, at mountainbiking kræver særligt udstyr. Hvis dit barn cykler mountainbike sammen med venner eller familie, er det vigtigt, at de har et særligt udstyr, så de kan træde sikkert i pedalerne.

De fleste fabrikanter har udviklet produktserier, der er specielt designet til børn: fra miniryttere til teenagere. Du finder således junior cykeltøj, der er de voksne modeller værdige!

Lad derfor bomulds t-shirts og træningsdragter blive i skabet, og gå over til kvalitetsstykker, der er bygget i tekniske og innovative stoffer: åndbare trøjer, strækbare komponenter, mesh-indsatser, vandtæt membran, skumhud osv.

Valg af tøj, der passer til din praksis

Hvis dit barn kører på cykel for sjov, har han eller hun ikke de samme forventninger som en ung mand, der konkurrerer og stræber efter at præstere. Mountainbike er også en aktivitet, der omfatter flere discipliner, så tøjkravene er anderledes.

Det klassiske mountainbike-tøj vil være det samme som til en ung, der deltager i en konkurrence

Det klassiske mountainbike-outfit til børn består af en tilpasset trøje og mountainbikeshorts eller shorts med cykelhjelm, sko, briller og handsker.

Budding mountainbikere, der kører mere ekstreme discipliner som enduro eller downhill, har brug for en trøje med en løs pasform og forstærkede shorts eller bukser. Beskyttelsesudstyr, der er skræddersyet til de unge spændingsudøveres kropstype, kan også stærkt anbefales for at sikre deres sikkerhed.

Valg af komfortabelt cykeltøj

Børn har tendens til hurtigt at blive utålmodige, hvis der er noget, der generer dem, f.eks. hvis de ikke føler sig godt tilpas i deres tøj. Det er bedst at undgå kløende tekstiler, der kan ødelægge søndagens udflugt.

Montagetøj til mountainbikes, der tilbydes i butikker eller online, har funktioner, der giver maksimal komfort, så børnene kan nyde deres passion fuldt ud. Behageligt tøj betyder glade børn og zen-forældre! Derfor skal du foretrække beklædning:

  • uden sømme eller med flade sømme;
  • tilpasset til pigernes eller drengenes anatomi;
  • blød og behagelig at have på;
  • Montagetrøjer og shorts til mountainbikecykler er desuden normalt udstyret med lommer med lynlås. Praktisk til at bære snack!"

    Vælg tøj, der passer til vejret

    Børn har ubegrænset energi: de er altid klar til at træde i pedalerne, selv når det regner! Så planlæg at udstyre dit lille barn i overensstemmelse hermed for at holde det tørt. Regnbukser og en vand- og vindtæt jakke giver optimal beskyttelse mod elementerne.

    For at holde cykelture en fornøjelse om vinteren skal du klæde dit barn varmt på ved at følge tre-lags-reglen: teknisk undertøj, en mountainbiketrøje og en termojakke. Foret med fleece isolerer den effektivt mod kulde og forhindrer dit barn i at blive syg.

    Om sommeren bør du vælge et åndbart, tyndt og let stof med anti-UV-behandling for at beskytte din krop mod solens stråler.

    Valg af tøj, der passer til din smag

    Har du fundet tøj, der opfylder dine forventninger til sikkerhed, kvalitet og komfort for dit barn? Hvorfor ikke give ham carte blanche til at vælge sit mountainbike-tøj? Hvis han kan lide sit tøj, er han mindre tilbøjelig til at trække fødderne i vejret og vil i stedet glæde sig til at tage det på for at cykle med dig.

    Mærkerne har skabt modeller, der er rettet mod de yngste ryttere, og som de bevidst har afvist i et væld af farver, både mænd og kvinder. Små cykelryttere kan vælge mellem sjove designs, ensfarvede eller mønstrede, eller endda i farverne fra deres foretrukne mountainbikehold, så de kan klæde sig som de professionelle!

    Vælg MTB-tøj til børn i deres størrelse

    Du skal selvfølgelig være omhyggelig med at vælge den rigtige størrelse til dit barn. Hvis du ikke har mulighed for at prøve tøjet i butikken, kan du i producentens størrelsesguide se, hvilke mål du skal tage for at finde den rigtige model til hans alder og mål.

    Generelt bør tøj ikke give en følelse af kompression eller hindre bevægelse. Spørg dit barn, hvordan det har det i sit nye cykeltøj, og lyt til dets behov, hvis det ikke er tilfreds.

    Du har nu alle de oplysninger, du har brug for til at vælge det rigtige mountainbike-tøj til dit barn.

    Hvad med at finde ud af hvad er det must-have mountainbiketøj til mænd og must-have mountainbiketøj til kvinder eller hvordan man vælger mountainbiketøj om vinteren?

    #EKOIMTB
    Utilisez #ekoimtb et taguez @ekoimtb sur vos photos pour avoir une chance d'être mis en avant.

 Nyhedsbrev

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, så du ikke går glip af gode Ekoi tilbud

Fortsæt med at handle på EKOI Racing Fortsæt med at handle på EKOI Classic