Favorit kategorier
Ekoï CRAZY DAYS, optil -60% 1 stk. gratis beholder til værktøj ved køb for mere end kr. 1.550,-

Hvordan vælger man en cykelhjelm med visir?

Det er ikke obligatorisk, men anbefales på det kraftigste at bære en hjelm for at beskytte dit hoved, når du kører. Hvorfor ikke vælge en model, der er udstyret med dette tilbehør, som er både æstetisk og nyttigt? Ud over stilen giver visiret tredobbelt beskyttelse af dine øjne og dit ansigt. Se vores tips til, hvordan du beslutter dig for, hvilken cykelhjelm med visir du skal vælge.

Hvorfor vælge en cykelhjelm med visir?

Radcykelhjelm, mountainbike, bycykel, cykelturisme... uanset hvilken disciplin der praktiseres, giver hjelmen med visir flere fordele med hensyn til beskyttelse:
visiret beskytter øjnene mod solen;
visiret beskytter ansigtet i tilfælde af dårligt vejr;
visiret beskytter mod eventuelle øjenprojektioner, som cyklisten udsættes for.
Det er også et tilbehør, der giver cykelhjelmen et ægte strejf af stil!"

Valg af visortype

Der findes to typer visirer på cykelhjelme:
Visiret, der er fastgjort til hjelmens forende, og som kommer op over øjnene: findes ofte på by- og mountainbikehjelme.
Det magnetiske visir, der hæves og sænkes over øjnene som briller: populært blandt landevejscyklister, men det er ved at blive mere og mere populært blandt bycyklister.
Nogle hjelmmodeller er lavet med indbygget visir, mens andre lader visiret være aftageligt. Et aftageligt visir giver mere frihed: du kan tilpasse det til vejrforholdene, udskifte det, hvis det er beskadiget, eller ændre det, som du ønsker.

Valg af den rigtige hjelm til din ridning

Bruger du din cykel til pendling eller til at køre rundt i byen med din familie? Der findes en lang række bycykelhjelme til mænd, kvinder og børn. De egner sig perfekt til rejser i bebyggede områder og giver et urbant livsstilslook. En sådan hjelm er udstyret med et visir og beskytter dig dagligt mod vejrets luner og holder dit hoved og ansigt tørt.
Kan du lide at ridning uden for de slagne veje? I sin mere sportslige udgave er visiret et vigtigt tilbehør til mountainbikehjelmen. Som en hætte forhindrer den blænding og beskytter mod mudderstænk. Den er normalt justerbar.
Er du en vejcykelentusiast? I modsætning til en mountainbike-hjelm har en cykelhjelm til landevejskørsel ikke en overhead-projektion. Dette ville reducere førerens synsfelt, når han/hun kører i en skrå stilling, og det ville gå ud over den eftertragtede aerodynamik. Det er visirskærmen, der foretrækkes. Ud over at være en effektiv solbeskyttelse mod UV-stråler er det også en fremragende barriere mod insekter! De findes i alle farver og til alle priser, men det er vigtigt at vælge en hjelm, der passer til dig og din hovedstørrelse.
Og så er det nok, visiret har afsløret alle sine hemmeligheder! Nu har du alle elementer i hånden til at vælge din fremtidige cykelhjelm med visir.

#EKOIMTB
Utilisez #ekoimtb et taguez @ekoimtb sur vos photos pour avoir une chance d'être mis en avant.

 Nyhedsbrev

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, så du ikke går glip af gode Ekoi tilbud

Fortsæt med at handle på EKOI Racing Fortsæt med at handle på EKOI Classic