Favorit kategorier
Ekoï CRAZY DAYS, optil -60% 1 stk. gratis beholder til værktøj ved køb for mere end kr. 1.550,-

Hvornår skal du spise på en lang cykeltur?

Du har besluttet dig for at tage fat på cyclosporerne. Ved siden af træningen er det nødvendigt at se på ernæringen for at få succes i dit lange løb. Efter at have opdaget hvad man skal følge for en cykelrytter, tilbyder vi dig i dag et fokus for at se, hvornår du skal spise til et langt cykelløb.

Hvilken type kost skal man vælge til cykling?

Hvis du spekulerer på hvilken type kost, du skal vælge til cykling, skal du vide, at det vigtigste først og fremmest er at adoptere en afbalanceret kost. Fysisk aktivitet - især hvis der er tale om en udholdenhedsaktivitet som cykling - fører til en stigning i energiforbruget, som kosten skal kompensere for. Det gælder både før, under og efter indsatsen. Fra dagen før en begivenhed er det nødvendigt at opbygge reserver ved at fylde sig med stivelsesholdige fødevarer (fuldkorn). Efter anstrengelsen må du ikke forsømme restitutionen, som også omfatter en kost, der er tilpasset til at genopbygge glykogenreserverne.

Hvilke fødevarer skal du fokusere på før starten på et løb?

Du skal til at starte et cykelløb, og du spekulerer på hvad skal du fokusere på inden starten af et løb?
Før starten bør du foretrække fødevarer med lavt glykæmisk indeks (fuldkornsprodukter: fuldkornsbrød, fuldkornspasta og -ris, tørret frugt osv.). For at overholde fordøjelsen bør dette måltid helst spises 3-4 timer før starten, men da starten ofte er meget tidlig, kan morgenmaden spises op til 1 time før løbets start. Denne morgenmad kan suppleres med en ventedrik, der skal indtages før starten.

Hvilke fødevarer skal man foretrække under indsatsen.

For at forbedre din præstationsevne spørger du dig selv hvad skal man foretrække at spise under træning?
Under træning skal du tilføre glukose (sukker) i tilstrækkelige og regelmæssige mængder for at opretholde blodsukkeret. Her bør du foretrække sportsernæring, der består af müslibarer, energigels, men også frugtpastaer og frugtkompot. I tilfælde af et langdistanceløb eller træning kan du tilføje salte snacks som f.eks. salte kager eller tærter. Endelig skal du ikke glemme at hydrere regelmæssigt ved at drikke en 500 ml flaske i timen fyldt med en energidrik eller vand, som du tilsætter sirup eller sukkerknalder.

Nu ved du, hvornår du skal spise til et langt cykelløb, så hvad med at finde ud af hvad en professionel cykelrytters kost er?

 Nyhedsbrev

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, så du ikke går glip af gode Ekoi tilbud

Fortsæt med at handle på EKOI Racing Fortsæt med at handle på EKOI Classic