Favorit kategorier
Top Start for Ekoï CRAZY DAYS! Optil -60% 1 stk. gratis beholder til værktøj ved køb for mere end kr. 1.550,-

Købsguide til valg af cykelrammetaske

Hvis cykeltasken er uundværlig for cykelturister, så er den også uundværlig for landevejscyklister. I mindre størrelser, selvfølgelig, og til at blive fastgjort til cykelrammen! Find den perfekte cykeltaske til dine cykelture og din træning med vores købsguide.

Det udstyr, du skal have med i din cykeltaske

Fodtasken er en vigtig del af cykling på landevejen. Den giver dig mulighed for at medbringe det vigtigste udstyr til dine ture, herunder punkteringssæt.
Der er altså ikke behov for en stor cykeltaske af cykeltasketypen. En små, kompakt, letvægtssaddlebag vil være helt fint til at medbringe det minimale: slange, lapper, multiværktøj, skruenøgle, dækjern, patroner og CO2-pumpe.
Der findes flere forskellige kapaciteter i sadeltasker, normalt omkring 0,3 til 1 liter. Afhængigt af størrelsen kan du også sætte en telefon, dine nøgler og en snack i, så du kan få energi under turen!

Sammenlign typer cykeltasker

Valget af din cykeltaske afhænger af cyklens geometri, mængden af udstyr, du ønsker at opbevare, og dine præferencer. Her er de forskellige modeller af cykeltasker og tilbehør:
Den trekantede cykeltaske: Dens ergonomiske form passer perfekt til rammen med fastgørelser ved det øverste og nederste rør;
Den øverste rammetaske: den kan fastgøres til det vandrette rør for at give hurtig og nem adgang til bar og gels, mens du træder i pedalerne;
den minimalistiske sadeltaske: den er ofte udstyret med refleksstrimler og kan fastgøres til skinnerne eller sadelpinden;
styrtasken: den er mere omfangsrig og mindre aerodynamisk, men kan være velegnet til lejlighedsvise ryttere.
Hvis du har planer om at medbringe vandafvisende udstyr, f.eks. en mobiltelefon, skal du vælge en vandtæt cykeltaske.
Og bemærk også, at der findes flere forskellige fastgørelsessystemer. Du kan finde cykeltasker med remme, velcro eller endda modeller, der kan klipses fast under sadlen.

Kompatibilitet med cykeltasker

Har du fundet en taske, du kan lide? Husk at tjekke, at den er kompatibel med dit cykelstel, før du køber den.
For at gøre dette skal du blot måle dit toprør, sadelrør eller underrør og derefter sammenligne dem med dimensionerne på cykeltasken.
Med denne købsguide er du klar til at finde din drømme cykeltaske til landevejscyklen!

 Nyhedsbrev

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, så du ikke går glip af gode Ekoi tilbud

Fortsæt med at handle på EKOI Racing Fortsæt med at handle på EKOI Classic