Favorit kategorier
Top Start for Ekoï CRAZY DAYS! Optil -60% 1 stk. gratis beholder til værktøj ved køb for mere end kr. 1.550,-

Vigtigt mountainbike-tøj til kvinder

Damer, vil du vide hvordan du vælger dit mountainbiketøj for at køre komfortabelt? Jersey, shorts, shorts... løsningen er at vælge et tøj, der er tilpasset den kvindelige morfologi. For at hjælpe dig med at se tingene mere klart, tilbyder Ekoï dig en rundvisning i mountainbike-tøj til kvinder. Lad os komme af sted!

1. MTB-trøje

Dette er den vigtigste beklædningsgenstand til påklædning af overkroppen. Der findes forskellige typer af cykeltrøjer i kvindernes sortimenter. Dit valg bør træffes i overensstemmelse med den mountainbike-disciplin, du dyrker.

Konkurrenter i langrend vil vælge en let, tætsiddende cykeltrøje til landevejscykler, der passer bedst til kvindens kurver for at opfylde de fysiske krav, der stilles til XC-løb.

Vandrere og all-mountain-ryttere vil også vælge en kortærmet, ret smal pasform trøje, men en trøje, der også er alsidig. Flade sømme, en V-hals og et integreret system til rensning af briller sikrer maksimal komfort.

De kvindelige vandrere og all-mountain-ryttere vil også vælge en ret slank, men også alsidig trøje

Livsmænd, der er til mere ekstreme og engagerende discipliner, såsom enduro og downhill, vil foretrække et mindre tætsiddende snit og et mere robust stof. En langærmet, løstsiddende mountainbiketrøje, der bæres over albuebeskyttere og en rygbøjle, giver bedre beskyttelse af huden mod ridser i tilfælde af et fald.

2. Teknisk undertøj

Lange timers ridning kan være særligt anstrengende, især hvis terrænet er teknisk, og op- og nedkørslerne følger hinanden.

Det er derfor vigtigt at have en ærmeløs eller en tank top på for at lede sveden væk og holde sig tør under anstrengelserne. Den bæres som en anden hud under en mountainbike-t-shirt. Om vinteren giver det langærmede baselayer, ud over at være åndbart, den varmeisolering, der er nødvendig for at holde dig varm.

3. Den termiske jakke

Når temperaturen falder, fungerer den termiske jakke som et skjold mod kulden. Dette vandafvisende tredje lag, der bruges sammen med teknisk undertøj og en mountainbike-trøje, giver varme og vandtæthed til at klare let regn. Vælg en mountainbikejakke, der ser godt ud og er skræddersyet til den kvindelige kropstype, så du føler dig godt tilpas, mens du kører.

4. Cykelshorts

Cykelshortsene bruges ofte på langturene, hvor kvindelige ryttere primært fokuserer på ydeevne. Det er også et ideelt mountainbike-tøj til kvinder, hvis du ønsker at tilbringe flere timer i sadlen på en tur. Den består af et åndbart og strækbart lycra-stof med et skind og silikoniserede strimler på lårene, der holder sig på plads.

Mærkerne tilbyder nu mountain bike shorts, der er specielt designet til at respektere damernes kroppe. Så sørg for at vælge et ergonomisk gelskind, der er designet til den kvindelige anatomi for at optimere komforten, når du træder i pedalerne. Uundværlig for at absorbere de gentagne stød, der er typiske for mountainbiking! Derudover giver shortsene med deres tætsiddende snit en stilfuld støtte, samtidig med at de fremhæver silhuetten.

5. Den korte mountainbike

Mountainbikeshortsene har et mere afslappet look, som downhillers og enduro-ryttere sætter pris på. De, der træner alle bjergene, sætter også pris på det. De har lommer med lynlås og slidser på inderlårene.

Shortsene er lette og nemme at have på

En kort, letvægtsshort er et godt valg til mindre krævende discipliner, da den giver bedre luftcirkulation. I taljen er der et justeringssystem med velcro eller mikrometrisk spænde, der giver mulighed for den bedst mulige pasform på MTB-shortsene. Bagpå sikrer et elastisk bånd større bevægelsesfrihed, så du kan udføre tricks med selvtillid.

I enduro og downhill giver tykkere, forstærkede lange shorts mere beskyttelse af dine ben og dækker dine knæbeskyttere.

6. Mountainbike-bukser

Cykelbukser er en mountainbike beklædningsgenstand, der har en plads i mountainbikerens garderobe. Mange kvinder foretrækker dem frem for mountainbikeshorts eller shorts af hensyn til sikkerheden. Selv om den holder dig varmere om sommeren, har den også den fordel, at den beskytter dine ben mod mudder, støv og sten. Mountainbike-bukserne er fremstillet af slibningsbestandige materialer, er forstærket ved knæene og har ventilerede områder, så luften kan cirkulere.

Om vinteren giver regnbukserne velkommen varme, og deres vandtætte membran holder regnbyger ude. Bevægelsen forbliver flydende takket være mesh-paneler, der gør den både elastisk og tilspidset for at bevare pedaleffektiviteten. Disse mountainbike-bukser følger den kvindelige form og giver samtidig et ægte rytterlook.

7. Cykel-bh

Dette er et must-have til kvindelige cyklister. Når du kører på en mountainbike, kører du i ustabilt terræn. De mange forskellige forhindringer (rødder, sten, huller, bump) sætter dine bryster på prøve. Med en cykel-bh kan du således holde brystet korrekt uden at komprimere det, så du undgår de traumer, der opstår ved disse intense og regelmæssige vibrationer.

8. Andet mountainbike-tøj til kvinder

For at fuldende dit MTB-outfit må du ikke gå glip af MTB-sokker og -sko, handsker, briller og selvfølgelig en MTB-hjelm.

Tag chancen for at matche dit tøj, din suspenderede mountainbike og dit tilbehør for at opnå et harmonisk look med den smukkeste effekt! Der findes et væld af feminine farver, eller neutrale farver for dem, der foretrækker det, med designs, der er tilpasset din morfologi. Gør det!

 Nyhedsbrev

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, så du ikke går glip af gode Ekoi tilbud

Fortsæt med at handle på EKOI Racing Fortsæt med at handle på EKOI Classic