EKOI-mærket

Firmaet er oprette af Jean Christophe Rattel i 2001, hvor EKOI-mærket hurtigt etablerede sig som en stor aktør på det europæiske marked for cykeludstyr. Siden begyndelsen af sin karriere har J-C Rattel haft en passion for smukt materiale indenfor cykling. Sponsoraftaler og partnerskab med de bedste professionelle cykelhold og atleter har været med til at bringe EKOI-mærket frem i forreste række.

Som pioner inden for salg på internettet kan EKOI ved at eliminere mellemmænd tilbyde uforlignelige priser på produkterne - generelt 30-40 % billigere - og dette er en vigtig strategi for at gøre den i forvejen dyre cykelsport mere tilgængelig og i hvert fald meget billigere.

Tilpasset af dig - og for dig

Rigtig mange varer kan du selv tilpasse online på EKOI-konfigurator. Dette er unikt inden for cykeludstyr og det giver dig mulighed for at få din hjelm, dine briller, dine sko med dit ønskede design.

  • EKOI Custom personnalisation casques vélos
  • EKOI Custom personnalisation lunettes vélos
  • EKOI Custom personnalisation chaussures vélos
 

Produktudviklet med professionelle ryttere og produceret med hjertet på rette sted

Vores Pro Team produkter udvikles i tæt samarbejde med forskellige professionelle cykelhold. Vi er meget stolte af at udstyre mange superstjerner med EKOI produkter: Romain Bardet, Philippe Gilbert, Julian Alafilippe, Alexander Kristoff, Fabio Aru, Patrick Lange. Alle EKOI kontrakt-proffer ønsker at køre med perfekte produkter og vi gør alt, for at kunne tilbyde dem det allerbedste. EKOI innovation produits

Disse Pro Team produkter - hjelme, briller og outfits - er alle produceret af EKOIs forsknings- og udviklingsafdeling og produceres kun i Europa af ekspertfabrikanter.


EKOI har mere end 50 nye produkter til salg om året, altid med samme kvalitetsfremstilling til stjernerne og motionisterne for at tilfredsstille dem, når de udøver deres passion.

Innovation og en unik stil er et kodeord EKOI

Vi er på konstant søgen efter innovation i samarbejde med profferne, fordi vi ønsker til at tilbyde vores kunder alle de teknologiske fremskridt, der giver gevinst på cykelturen – sammen med komforten. Så snart vores produkter er afprøvet af profferne, bliver de sat i produktion til vores kunder, så vi kan tilbyde lignende varer til overkommelige priser.EKOI innovation produits

EKOI-stilen er et kendetegn for mærket og de mange kollektioner er designet til at overraske og rykke ved de traditionelle tendenser.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, så du ikke går glip af gode Ekoi tilbud

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er opstået en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes
Fortsæt med at handle på EKOI CLASSIC Fortsæt med at handle på EKOI RACING Fuldfør mit køb