EKOI-mærket

MÆRKET MED NOGLE FÅ ORD

FRANKRIG 2001: EKOI blev oprettet af JC RATTEL

Mærket blev oprettet i Frankrig i 2001 af JC Rattel. Han har arbejdet i cykelverdenen i mere end 25 år - først for cykelmærket MBK og derefter for mærket VETTA som ansvarlig for det franske marked (cykelhjelme, cykelcomputere, sadler, briller) - inden han skabte EKOI.


Siden 2001 har logoet hele tiden udviklet sig med seriens produkter.

Mærket EKOI fra 2001 til i dag

EN ANDEN MÅDE AT CYKLE PÅ: Mærkets slogan!

EKOI har sin egen stil, og folk siger, at der er EKOI overalt. Mærkets tilhængere får flere og flere muligheder for at udvikle deres eget design med de nye konfiguratorer, der findes på EKOIs hjemmeside.

Den første brillekonfigurator fra 2013 var en stor succes (efterfulgt af lægbindskonfiguratoren).

1 år senere skaber EKOI verdens første cykelhjelmskonfigurator. I 2015 kommer sko- og tøjkonfiguratorerne til, hvilket sammen med de andre konfiguratorer skaber et unikt tilbud:

EKOI er reelt det eneste mærke i verden, der tilbyder cyklister personaliseret udstyr fra top til tå.

EKOI-brillekonfiguratorEKOI-brillekonfiguratorEKOI-brillekonfiguratorEKOI-tøjkonfigurator


INNOVATION:

Serierne og produkterne udvikler sig hele tiden. Det kan de første tilhængere bevidne. De aktuelle serier er helt anderledes end de allerførste og også i forhold til produkterne fra for et år siden. Vi investerer hele tiden i forskning, så vi hele tiden kan forbedre vores produkter og tilfredsstille de sportsudøvere, der bærer vores farver, og de kunder, der har tillid til os.TEKNISK EKSPERTISE:

EKOI ønsker at være de mest innovative og får hjælp dertil fra professionelle hold, der bruger deres produkter på landevejen eller til cykelcross: AG2R LA MONDIALE / QUICK STEP / ROOMPOT / TEAM KMC EKOI

Og de mange triatlonmestre, der har tillid til produkterne :
Bertrand BILLARD (verdensmester ITU 2013/2014), Marino VANHOENACKER (vinder af IRONMAN Brasilien og Østrig 2015) og naturligvis de olympisk brødrene BROWNLEE (verdensmestre og OL-vindere)

Alexander Kristoff EKOIFabio Aru EKOIAG2R LA MONDIALE EKOI


FANS

Feedback fra EKOI's Facebook-fans betyder selvfølgelig meget for os. De 30.000 fans i EKOI-netværket er meget sammentømret og har været meget aktive i flere år.

EKOI på Facebook


UDSTILLINGSSTANDE I FRANKRIG OG I UDLANDET:

EKOI er partner ved de vigtigste begivenheder i Frankrig:
- L'Ardéchoise
- L'Etape du Tour
- La Marmotte
- Ironman i Nice

Ekoi er officiel cykelhjelmspartner for Tour de Flandres og Liège Bastogne Liège.

Lastbil EKOI-standEKOI-bilassistance


PASSION:

Denne passion for cykler, triatlon, produkterne i vores serie, vores kunders forventninger, afspejles overalt hos EKOI: i vores produkter, i vores virksomhed, i vores holds attitude og tilgængelighed på telefonen, eller når vi viser vores ting frem...

Denne passion er uden tvivl EKOIs største force i forhold til konkurrenterne, og den er vores drivkraft ift. konstant at udvikle os og skille os ud fra feltet af konkurrenter!

EKOI-feltet


NETTET:

det er vores primære middel til at sælge og kommunikere med vores kunder.

I vores virksomhed har vi eksperter, der er kendt for deres kompetence, og som arbejder på vores hjemmeside hver dag. Vores hjemmeside er 100% sikker og udvikler sig hele tiden (det er allerede 3. generation). Den gør det muligt for os at lytte til vores franske og udenlandske kunders behov hver dag døgnet rundt.


FÆLLESSKABET:

Vores mærke EKOI er et af de førende mærker i Frankrig på landevejene og inden for triatlon.
En nylig undersøgelse i triatleternes blad viser endda, at vi er førende på brille-markedet i Frankrig (på triatlonmarkedet) sammen med Oakley og hvad angar hjelme - foran mærket Giroen.

Vores mærke er nu kendt ud over Frankrigs grænser, og vi leverer til flere og flere lande i Europa.

Vi glemmer ikke, at EKOI er blevet kendt takket være jer, som har rost os og promoveret vores mærke som ægte ambassadører.

Tak til jer, for det er takket være jer, at vi er her, og I kan være sikre på, at EKOI-holdet ikke glemmer det og er meget taknemlig.

Og også tak for jeres tillid. Vi ses på landevejene!