Favorit kategorier
Ny vinterkollektion MONOCHROME Intro tilbud i kun 7 dage! Så starter Crazy Days: Bliv klar til efterår/vinter sæsonen. Op til -60 % EKOI giver dig et tilgodehavende efter dit køb, det hedder Cash Back!

EKOI-mærket

For 20 år siden blev Ekoï-brandet født i Roubaix, Frankrig, med det formål at være anderledes og internationalt. Navnet Ekoï var måske lidt mærkeligt med umlautter på i'et, som om det skulle understrege, at det ville være anderledes end de andre - især på et tidspunkt hvor italiensk og amerikansk klingende mærker herskede over størstedelen af verdens cykelunivers.

Fra 2001 til 2008 blev Ekoï solgt gennem traditionelle grossister og de største sportskæder med hjelm- og brilleprodukter og en markedsadgang med fremragende værdi for pengene.

Ekoï hjemmesiden blev designet i 2008, lidt tilfældigt, men for at præsentere de nyheder, der begyndte at dukke op i høj fart, direkte for offentligheden og gennem de professionelle ryttere, der kørte med produkterne.

Dette var begyndelsen på en unik international succeshistorie, da Ekoï i 2010 besluttede at ændre sin forretningsmodel og kun sælge via internettet over hele verden, hvilket har fremskyndet udviklingen lynhurtigt.

Succesen var øjeblikkelig og Ekoï udvidede gradvist trin for trin med at tilbyde alt udstyr til cykelrytteren fra top til tå. Ekoï er nu leveringsdygtig i de 4 discipliner landevej, triatlon, mountainbike og for nylig gravel, hvilket kun få mærker er i stand til at opnå.

Produktudvikling med professionelle eksperter kombineret med avanceret produktion

Ekoï bruger primært feedback fra de stjerner, som bliver sponseret af Ekoï, til at udvikle vores produkter - og vores produktchefer og ingeniører bruger meget tid på at være i kontakt med de professionelle ryttere.

Forskning og udvikling bliver stadig vigtigere for Ekoï. Med etableringen af et ungt team af passionerede ingeniører arbejder Ekoï på morgendagens produkter til de professionelle og selvfølgelig til Ekoï-kunder verden over.

Ekoï kan i sine ambassadører regne med ekspertise fra professionelle cykelryttere som Warren BARGUIL (Frankrig), Philippe GILBERT (Belgien), Caleb EWAN (Australien), Guillaume Martin (Frankrig), uden at glemme den dobbelte IRON MAN-verdensmester Patrick LANGE (Tyskland) og Anne Haug (Tyskland) triatlon.

[GRID

EKOI - også sponsor for MTB profferne

EKOI er sponsor for nogle af verdens bedste triatleter

EKOI er sponsor for cykelverdens legender

Af dig og for dig tilpasset

Anskræddersy dine hjelme og briller med dine farver og dit navn! Mere end 1000 mulige kombinationer. Ekoï fokuserer på differentiering og kundeoplevelse ved at give sine kunder mulighed for at tilpasse forskellige par briller og forskellige modeller af hjelme.

Som de professionelle er det muligt at tilføje et flag, et navn, en specifik farve, som vil gøre produktet unikt!

Innovation kombineret med en unik stil er en konstant EKOI-konstant

Mærket, der konstant søger efter innovation sammen med professionelle ryttere, ønsker at kunne få folk til at drage fordel så hurtigt som muligt af de teknologiske fremskridt, der gør dem mere effektive, men også mere komfortable. Så snart vores produkter er valideret i konkurrencen, bliver de sat i produktion for vores kunder. Det er desuden med alle sine innovationer, mere end 35 registrerede patenter, denne knowhow og denne inspiration fra mestrene, at Ekoï tager af sted i 2022 for at erobre den anden side af Atlanterhavet og landet med den opgående sol.

Ekoï VIP Club

For for os er cykling først og fremmest en livsfilosofi. Vi har skabt et fællesskab omkring en enkelt passion.

Ekoi giver dig mulighed for at komme længere ud i eventyret med sin VIP Club.

Eksklusivt, arrangementer, forudbestillinger, tilpassede gaver, kun forbeholdt vores medlemmer.

Gå med i et fællesskab af passionerede cyklister.

Se mere om Club VIP EKOI
Hvordan bliver jeg medlem?

"Præstationer på alle områder, viljen til at gå videre og højere op ved at omgive os med professionelle, da vi har som hovedmål at opfylde vores kunders forventninger og forfølge vores bestræbelser og drømme"

JC Rattel - direktør og grundlægger af Ekoï.

 Nyhedsbrev

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, så du ikke går glip af gode Ekoi tilbud

Fortsæt med at handle på EKOI Racing Fortsæt med at handle på EKOI Classic