Vi fortsætter Vinterudsalget hos EKOI... optil -60% EKOI´s vinterudsalg: EKOI GIR DIG 50 % PÅ HJEMMESIDEN (Gælder ikke EKOI Racing og gavekort)
Favorit kategorier
Sprog :
Valuta :
Betaling er 100ikker
Gratis retur (på betingelse af) Betal over x gange (i rater af)

EKOI-mærket

For næsten 20 år siden i 2001 blev EKOI-mærket hurtigt førende i Frankrig og en stor spiller på det europæiske marked inden for cykeludstyr.

EKOI, som er banebrydende for direkte salg på internettet siden 2008 ved at eliminere mellemled, tilbyder produkter til enestående pris i forhold til kvalitet. Generelt er EKOI 30% til 40% billigere end konkurrenterne. Dette er et logisk og vigtigt element i EKOI-strategien for at gøre cykeludstyr lettere tilgængeligt for det største marked som muligt og under alle omstændigheder for at gøre det billigere for alle cykelryttere.

Mange innovationer af EKOI-mærket er blevet realiseret takket være sponsering og partnerskab med de bedste hold og professionelle atleter. Da Brice Feillu vandt 7. etape af  Tour de France i 2009 med EKOI hjelm på, kom mærket på alles læber og nu kører 4 hold med EKOI-produkter under Tour de France 2020.

Produktudvikling med profferne

Vores EKOI RACING produkter er udviklet i tæt samarbejde med professionelle EKOI atleter.

Vi er meget stolte over at udstyre mange berømte stjerneryttere over hele verden, enten på landevejen eller til triathlon:

Warren BARGUIL (Frankrig), Philippe GILBERT (Belgien), Caleb EWAN (Australien) John DEGENKOLB (Tyskland), Elia VIVIANI (Italien), Nairo QUINTANA (Colombia) Beppu FUMIYUKI (Japan)… og ikke mindst i triathlon, den dobbelte IRON MAN verdensmester Patrick LANGE (Tyskland) 

Alle vores professionelle atleter har brug for perfekte produkter for at være på toppen og det er en reel udfordring, at tilbyde dem det bedste hvert år. Alle vores professionelle atleter har brug for perfekte produkter for at være på toppen og det er en reel udfordring, at tilbyde dem det bedste hvert år.

Tilpasset af dig og for dig

Mange af mærkets produkter kan tilpasses online på EKOI design-selv.
Dette er unikt og det giver dig mulighed for at have en EKOI hjelm og et par EKOI briller med det design og de farver, du ønsker
.

Innovation kombineret med en unik stil er lig med EKOI

Da vi altid er på udkig efter innovation sammen med de professionelle ryttere, er vi i stand til at give dig fordele med nye teknologier, der får dig til at vinde ydeevne og komfort.
Så snart vores produkter er testet og godkendte i konkurrence, fremstilles de til vores kunder så vi kan tilbyde lignende varer til overkommelige priser

Cycling med stil

EKOI´s yndlingsslogan illustrerer ønsket om at kombinere stil, kapacitet og komfort og alle vores kollektioner sigter mod at overraske og udfordre de ofte lidt for traditionelle trends i cykelverdenen.

EKOI har mere end 50 nye produkter på markedet hvert år med kvalitet som overskrift, til enten stjernerytterne eller for til glæde for dig og din cykelpassion.

 Nyhedsbrev

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, så du ikke går glip af gode Ekoi tilbud

Fortsæt med at handle på EKOI Racing Fortsæt med at handle på EKOI Classic