Favorit kategorier
Ekoï CRAZY DAYS, optil -60% 1 stk. gratis beholder til værktøj ved køb for mere end kr. 1.550,-

Cykling i en klub

Efter at have fulgt dine yndlingscyklisters bedrifter i sofaen, opdagede du hvad landevejscykling var, og som følge heraf er du måske blevet inspireret til at tage springet. Selv om cykling grundlæggende er en individuel sport, spekulerer du måske på, om det er bedre at køre alene eller i en klub for at komme i gang (og gøre fremskridt). Vi giver dig nogle svar i denne artikel.

Træning på landevejscykel

Hvad enten du cykler alene eller i en gruppe, vil træning af racercykler være forskellig, og derfor vil dine cykelture ikke være de samme. Ideelt set bør du kunne veksle mellem soloture for at arbejde specifikt på bestemte punkter og klubture for at lære at køre i flok.
At være medlem af en klub er også en mulighed for at tage på hyggelige ture i selskab med andre cykelentusiaster, opdage nye ruter og overgå dig selv takket være gruppeeffekten.
Hvis du er kvinde, skal du ikke være bekymret: Andelen af kvindelige cyklister stiger hvert år i klubberne. Så du vil sandsynligvis ikke være isoleret i feltet.
For spirende cykelryttere (unge under 18 år) tilbyder klubberne også cykelskoler, hvor du kan lære det grundlæggende i cykling på en sjov måde, men også forberede dig til konkurrencer.

Hvordan finder man en klub

Hvis du ønsker at vælge landevejscykling i en klub, så skal du vælge den rigtige klub, dvs. den klub, der passer til din træning. Men hvordan finder du en klub, der passer til dig?

Hvis du ønsker at køre for fornøjelsens skyld i dit eget tempo, vil du faktisk ikke være medlem af den samme klub, som hvis du ønsker at køre i takt med uret i cykelløb eller i løb. I det første tilfælde skal du henvende dig til klubber, der er medlem af FF Vélo (Fédération Française de Cyclotourisme), mens det i det andet tilfælde er bedre at henvende sig til klubber, der er tilknyttet FFC (Fédération Française de Cyclisme).
Nogle klubber tilbyder også både vejture og mountainbike-ture: ideelt, hvis du vil nyde begge discipliner samtidig. Du kan finde en liste over de klubber, der er tilknyttet disse forbund, på deres respektive hjemmesider.

#ekoi
Brug #ekoi og tag @ekoicycling på dine fotos for en chance for at blive vist.

 Nyhedsbrev

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, så du ikke går glip af gode Ekoi tilbud

Fortsæt med at handle på EKOI Racing Fortsæt med at handle på EKOI Classic