•  
  •  
  •  
  •  

Beskyttelse af personoplysninger

FORTROLIGHEDSPOLITIK

 

EKOI er forpligtet til at beskytte sine kunders privatliv. Brug lidt tid på at læse denne besked, der beskriver de oplysninger, vi indsamler om dig, hvordan vi bruger dem, og dine rettigheder. JCR Sarl ( "EKOI" eller "os") er ansvarlig for de ​​personoplysninger, der indsamles gennem eller i forbindelse med EKOIs hjemmeside og alle tilknyttede programmer ("Hjemmesiden").

Til hvilket formål indsamles personoplysningerne?

Afhængigt af, hvordan du bruger vores hjemmeside, dine interageren med os, og de tilladelser, du tildeler os, omfatter formålene hvortil vi bruger dine personoplysninger:

  •          Opfylde din ordre og holde din konto online.
  •          Administrere og besvar eventuelle spørgsmål eller klager, du måtte have til vores kundeservice.
  •          Tilpasse hjemmesiden og vise dig det indhold, som interesserer dig mest, i henhold til dine kontooplysninger, din købshistorik og din browsingaktivitet.
  •          Forbedre og vedligeholde hjemmesiden og overvåge dens brug.
  •          Ifm. markedsundersøgelser kan vi fx kontakte dig for at få feedback på vores produkter.
  •          Sende dig markedsføringsbeskeder og vise dig målrettede annoncer, når vi har dit samtykke eller anden tilladelse til at gøre det.
  •          Af sikkerhedsmæssige grunde, for at undersøge mulig svig og om nødvendigt beskytte os og andre.
  •          For at overholde vores lovmæssige forpligtelser.

Vi baserer os på følgende retsgrundlag, i henhold til databeskyttelsesloven, for at behandle dine personoplysninger:

  •          Fordi denne behandling er nødvendig for at opfylde en kontrakt med dig eller gribe ind, før vi indgår en kontrakt med dig (fx når du har foretaget et køb hos os, bruger vi dine personoplysninger til at behandle betalingen og opfylde din ordre).
  •          Fordi vi har fået din tilladelse (fx når du kontakter os med en forespørgsel, du tilføjer valgfrie oplysninger til din kontos profil, eller du giver os tilladelse til at modtage markedsføring fra os).
  •          Fordi det er vores legitime interesse, som e-handelsplatform, at vedligeholde og markedsføre vores tjenester. Vi søger altid at forstå vores kunder bedre, for at tilbyde dem de bedste produkter og kundeoplevelser. Vi bruger oplysninger om dig mhp. at tilpasse dit oplevelse af hjemmesiden, for at gøre det mere interessant og relevant mht. de produkter og tilbud, du får vist.
  •           

Hvilke personoplysninger indsamler vi om dig?

Vi indsamler og behandler dit navn, adresse, e-mail-adresse, adgangskode, telefonnummer, IP-adresse, forbindelsesdata og navigationsdata, ordrehistorik, præferencer og interesser, besøgte produkter, leveringshændelser, reklamationer.

Den obligatoriske eller fakultative karakter af dataene markeres over for dig ifm. indsamlingen af dem, med en stjerne. Visse data indsamles automatisk på grund af dine handlinger på siden.

Vi måler også på selve målgruppen, og måler fx antallet af sidevisninger, antallet af besøg på siden samt de besøgende aktivitet på den og deres frekvens for tilbagevenden.

 

Vi indsamler især de oplysninger, du giver os, når:

  •          du opretter din kundekonto "Min konto"
  •          du bestiller noget på siden
  •          du gennemser siden og tjekker produkterne
  •          du deltager i et spil eller en konkurrence
  •          du kontakter vores kundeservice
  •          du skriver en kundeanmeldelse

 

De data, der indsamles på siden, er udelukkende beregnet til EKOIs brug. EKOI udlejer ikke eller sælger ikke under nogen omstændigheder dine personlige oplysninger.

 

Markedsføring og salgskommunikation

 

EKOIs principper

Vi kan lide at kommunikere med vores kunder og afhængigt af dine markedsføringspræferencer kan vi bruge dine personoplysninger til at sende dig kommercielle meddelelser via e-mail, telefon eller post. Nogle af disse meddelelser kan tilpasses til dig, baseret på din tidligere navigation på siden, dine tidligere køb eller andre oplysninger, vi gemmer om dig.

I alle tilfælde forpligter EKOI sig til at overholde reglerne for hver kommerciel kanal.

Markedsføring via e-mail og sms

EKOI respekterer markedsføringslovens betingelser, som kræver forudgående samtykke fra brugeren, for at kunne sende kommercielle og markedsførende, elektronisk kommunikation (e-mail eller SMS).

Når du opretter din konto på hjemmesiden, bliver du udtrykkeligt bedt om dit samtykke til at modtage EKOIs nyhedsbreve og information.

Der findes dog en undtagelse, hvor brugeren, uden forudgående samtykke, alligevel må kontaktes, såfremt denne allerede er kunde hos EKOI, og formålet med kommunikationen er at tilbyde produkter eller tjenester i forhold til disse tidligere køb.

Generelt, hvis du ikke ønsker at modtage meddelelser fra os (eller du ønsker at afmelde dem), kan du ændre dine indstillinger når som helst ved at kontakte os (se nedenfor), ved at klikke på "Afmeld" i en e-mail, ved at sende en SMS ed STOP til det nummer, der er angivet i det eller ved at opdatere dine indstillinger på din konto. Hvis du afmelder markedsføringen, skal du være opmærksom på, at vi stadig må kontakte dig fra tid til anden for at sende dig servicemeddelelser (fx. med en ordre- eller leveringsbekræftelse eller oplysninger om dine juridiske rettigheder).

Markedsføring på andre hjemmesider

Du kan også se annoncer for vores hjemmeside på andre hjemmesider og på sociale netværk. Disse annoncer kan tilpasses dine præferencer med cookies (som sporer din aktivitet på internettet, så vi kan vise annoncer til de kunder, der har besøgt vores hjemmeside). Når du ser en annonce på sociale netværk, kan dette skyldes med, at vi bruger det sociale netværk til at vise annoncer til vores kunder eller til brugere, der matcher vores demografiske kundeprofil. I nogle tilfælde kan dette indebære, at du deler din e-mail-adresse med dette sociale netværk. Hvis du ikke længere vil se personlige annoncer, kan du ændre dine cookie- og privatlivsindstillinger i din browser og på disse tredjeparts sider.

Hvem deler vi dine personoplysninger med?

Vi deler kunders personoplysninger med tredjeparter under følgende omstændigheder:

  •          Med vores leverandører og serviceudbydere, der arbejder for os, fx eksempel betalingsinstitutter og leveringsvirksomheder.
  •          Med vores professionelle og juridiske rådgivere.
  •          Med tredjeparter, som er involveret i forebyggelse og afsløring af svig.
  •          Ved anvendelse af loven eller på ordre fra statslige myndigheder, fx for at indberette svig eller som svar på en legitim anmodning.

Dine personoplysninger er derfor udelukkende til brug for EKOI for, at vores tjenester fungerer korrekt over for dig. Vi lejer og/eller sælger ikke dine personoplysninger til tredjeparter.

Opbevaring og tilbageholdelse

Vi bruger udbydere, som er baseret over hele verden. Derfor kan dine personoplysninger behandles i lande uden for Europa, herunder lande, hvor du måske har ringere juridiske rettigheder til dine data ift. lokal lovgivning. Hvis vi overfører personoplysninger uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, sikrer vi, som det kræves i gældende lov, at dine personlige rettigheder er tilstrækkeligt beskyttet af passende sikkerhedsforanstaltninger, især af de standard- og kontraktmæssige vilkår fra EU. Kontakt os venligst, hvis du vil have flere oplysninger om disse garantier.

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe vi har brug for det, til ovenstående formål, og denne periode varierer afhængigt af dine interaktioner med os. Når du fx køber hos os, registrerer vi dit køb i den periode, der kræves for fakturering, skat/moms og garanti. Vi kan også gemme korrespondancer med dig hvis du fx har indgivet en klage over et produkt) så længe som nødvendigt for at beskytte os mod en retlige krav. Hvis vi ikke længere behøver dine oplysninger, sletter vi dem. Vær opmærksom på, at når du framelder dig vores marketingkommunikation (nyhedsbreve), registrerer vi din e-mailadresse for at sikre, at vi ikke fremtidigt sender yderligere kommunikation af den art.

 

Sikkerhed

Denne hjemmeside garanterer at dataene krypteres, når de forlader siden. Denne proces indebærer konvertering af information eller data til kode for at forhindre uautoriseret adgang. Dette hjemmeside følger denne proces og bruger sikre metoder til beskyttelse af alle kredit- og betalingskorttransaktioner. Der bruges krypteringsmetoder, som fx SSL, til at beskytte kundedata med, når de sendes til og fra denne side via en sikker kommunikationskanal.

Selvom vi gør alt i vores magt for at sikre, at personoplysningerne beskyttes på alle tidspunkter via vores hjemmeside, kan vi ikke garantere sikkerheden og integriteten af ​​de oplysninger, der er blevet overført til vores hjemmeside.

 

Cookies

Vores side bruger cookies og lignende teknologier til at levere bestemte funktioner på siden med, samt til at forstå og måle dens ydeevne og levere målrettet annoncering. Læs venligst vores særlige cookies-sektion nedenfor, for at få flere oplysninger om de cookies, vi bruger, og hvordan du ændrer dine cookieindstillinger.

 

Dine rettigheder

Du har visse rettigheder med hensyn til dine personoplysninger, herunder retten til adgang, overførbarhed, berigtigelse og anmodning om sletning af dine personoplysninger.

Du har også ret til at modsætte dig, at dine personlige data anvendes til bestemte formål, herunder at sende dig markedsføring. Se "Markedsføring" ovenfor for, mht. flere detaljer om, hvordan du kan nægte at modtage markedsføring.

Vi overholder enhver anmodning om udøvelse af dine rettigheder i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vær imidlertid opmærksom på, at der er en række begrænsninger for disse rettigheder, og at vi, under visse omstændigheder, ikke kan opfylde din anmodning. For at rette henvendelse om dine personoplysninger, eller hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dine personoplysninger, skal du kontakte os via nedenstående oplysninger. Du har også ret til at kontakte din lokale tilsynsmyndighed for databeskyttelse (Datatilsynet).

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til nogen del af vores databeskyttelsespolitik, bedes du kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger:

Tlf: 04.94.95.25.86

E-mail: contact@ekoi.fr

Adresse : 19 Via nova – 83600 Fréjus - France

 

 

COOKIES

Når du besøger EKOIs hjemmeside, placeres der cookies på din computer, mobil eller tablet ("computer").

Vores hjemmeside er designet til at være særligt opmærksom på dine behov og dine forventninger. Derfor bruger vi cookies, til fx at identificere dig og give adgang til din konto, administrere din indkøbskurv, huske dine søgninger og tilpasse de tilbud, vi foreslår.

Denne side forklarer dig, hvordan cookies fungerer, og hvordan du bruger de nuværende værktøjer til at konfigurere dem med.

 

HVAD ER EN COOKIE ?

En cookie er en lille tekstfil, som placeres på din computer, når du besøger en side eller ser en annonce. Den søger at indsamle oplysninger om dine navigation på siden og at sende dig personlige tjenester.

På din computer styres dine cookies af din internetbrowser. Disse cookies indeholder ikke virus.

 

HVEM SENDER DE COOKIES?

 

EKOIs cookies:

EKOI placerer disse cookies på din computer med henblik på behovet for navigation på vores hjemmeside samt optimering og tilpasning af vores tjenester på hjemmesiden.

 

Tredjeparts cookies:

Det er cookies, der er placeret af tredjepart (fx reklamebureauer eller partnere) mhp. at identificere dine interesser via de produkter, du tjekker eller køber på vores side, og tilpasse de tilbud til dig, som vises på eller uden for vores hjemmeside. De placeres, når du gennemser vores hjemmeside.
Som en del af reklamepartnerskaberne (Google, Facebook, Critéo, ...) kan vi blive forpligtet til at sende oplysninger til partnere, der handler på vores vegne, om dine køb og de produkter, du ser på vores side. Vi sørger for, at disse partnervirksomheder accepterer udelukkende at behandle de indsamlede oplysninger fra siden til brug for EKOI og i overensstemmelse med vores instruktioner, i overensstemmelse med loven om "Informatik og frihedsrettigheder" af 6. januar 1978, og den generelle forordning kaldet Databeskyttelsesloven (GDPR), der trådte i kraft den 25. maj 2018 og forpligter sig til at iværksætte passende foranstaltninger til beskyttelse og sikring af disse datas fortrolighed.

 

 

DE FORSKELLIGE TYPER AF COOKIES

Vi bruger forskellige typer af cookies på vores hjemmeside, til forskellige formål. Nogle er nødvendige for din brug af vores hjemmeside.

 

 

NØDVENDIGE COOKIES

Disse cookies giver dig mulighed for at bruge hovedfunktionerne på vores side (fx brug af indkøbskurven eller adgang til din konto). Uden disse cookies, vil du ikke kunne bruge vores hjemmeside normalt. Disse cookies placeres af EKOI, og vedrører kun driften af ​​vores hjemmeside.

 

PRÆSTATIONSCOOKIES

Disse cookies indsamler oplysninger om, hvordan de besøgende bruger vores side. Fx hvilke sider de besøger mest, og om de modtager fejlmeddelelser fra siderne. Disse cookies samler ikke oplysninger, der identificerer den besøgende. Alle oplysninger, som indsamles af disse cookies, grupperes og er derfor anonyme. De bruges kun til at forbedre vores hjemmeside med. Når du bruger vores hjemmeside accepterer du, at vi placerer denne type cookies på din computer.

 

FUNKTIONSCOOKIES

Disse cookies giver vores side mulighed for at huske de valg du har truffet (herunder dit brugernavn, dit sprog eller den region, du er i) og til at give bedre og mere personlige funktioner. De kan også bruges til at levere tjenester, som du har anmodet om, som fx at se en video eller dele et produkt på de sociale netværk. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du, at vi kan gemme denne type cookies på din computer.

 

MÅLRETTEDE, MARKEDSFØRENDE COOKIES

Disse cookies bruges til markedsførende indhold, der er mere tilpasset din person og dine interesser. De bruges også til at begrænse antallet af gange, du ser en annonce, mens de kan måle effektiviteten af ​​annoncekampagnen. De placeres, med vores tilladelse, af reklamenetværk eller partnere. De husker, at du har besøgt et side, og at disse oplysninger deles med andre organisationer, især annoncører. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du, at vi må placere sådanne cookies på din computer. Hvis du ønsker at deaktivere en af disse cookies, skal du læse følgende afsnit med titlen 'Sådan accepterer, begrænser eller nægter du cookies' for flere oplysninger.

 

COOKIES & PLUG-INS FRA SOCIALE NETVÆRK (SOCIALE KNAPPER)

Disse sociale cookies er beregnet til at give brugerne mulighed for at dele sider og indhold via tredjeparts sociale netværk. De gør det også muligt at målrette udbudet af reklamer på de sociale netværk.

Vores side bruger også plug-ins eller sociale knapper.

De sociale plug-ins gør det lettere at dele ​​sider på de forskellige sociale platforme. De giver dig fx mulighed for at 'like' og dele informationer på vores side med dine venner på sociale netværk. Dertil bruger disse plugins cookies til at spore brugerens browser med, uanset om du er bruger af disse platforme eller ej, og om du er forbundet til det sociale netværk under din browsing. Disse cookies gør det også muligt at målrette udbuddet af reklamer på disse platforme. Vil du se mere information om brugen af ​​dine personoplysninger i forhold til sociale netværk, så tjek fortrolighedspolitikken for de pågældende tredjeparters sociale netværk. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du, at vi kan gemme denne type cookies på din computer.

 

 

TEKNISKE COOKIES OG IDENTIFIKATORER TIL SIKKERHEDSMÆSSIGE TRANSAKTIONER

Vi underretter dig om, at EKOI eller dennes tjenesteudbydere, der handler på vegne af EKOI, kan kan placeres cookies eller indsamle oplysninger vedrørende din terminal, herunder oplysninger (tekniske attributter), der er nødvendige for at genkende udstyr (computer, tablet eller mobiltelefon) eller identificere dit udstyr med det formål at sikre transaktionerne (forebyggelse af risici for svig). Vi bruger tekniske cookies eller identifikatorer af typen "touch" til dette formål. Du informeres om denne indsamling af oplysninger om din enhed mhp. at opbygge et maskin-id med et banner, når du ankommer på webstedet. Når du fortsætter dine køb på vores side, uden at markere indsamlingen af dine maskin-identifikatorer, accepterer du indsamlingen af disse oplysninger og oprettelsen af identifikatoren. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du, at vi kan gemme denne type cookies på din computer.

 

HVAD ER INTERESSEN I AT VISE MARKEDSFØRENDE TILBUD OG REKLAMER, SOM ER TILPASSET TIL DIN NAVIGATION?

Vores mål er at præsentere dig for de mest relevante tilbud og annoncer. Hertil gør cookie-teknologien det muligt i realtid at vise det indhold, der er mest tilpasset dine interesseområder, som er blevet udledt af din seneste navigation på en eller flere sider.

Når du besøger en side, bestemmer din interesse for indhold, der vises på din computer, ofte annonceringsressourcerne på den pågældende side. Du foretrækker sandsynligvis at se tilbud og annoncer, der interesserer dig, snarere end indhold, der ikke har nogen interesse for dig. På samme måde ønsker EKOI, som annoncør, at se sine tilbud og annoncer til internetbrugere, der kan være interesserede i dem.

 

 

VÆR FORSIGTIG, HVIS DU DELER BRUGEN AF DIN COMPUTER MED ANDRE

 

Hvis din computer bruges af mere end en person, og når den samme computer har mere end en browser på sig, kan vi ikke være sikre på, at tjenester og annoncer, som er målrettet til din computer passer til din egen brug af computeren, og ikke til en anden bruger af den samme computer.
I dette tilfælde er delingen af ​​din computer med andre brugere og konfigurationen af dine browserindstillinger mht. cookies, dit valg og dermed dit ansvar.

 

 

HVORDAN ACCEPTERES, BEGRÆNSES ELLER AFVISES COOKIES?

Registreringen af ​​en cookie i din computer er underlagt din vilje

Vha. indstillingerne i din browser eller via særlige, specialiserede platforme, kan du til enhver tid, nemt og gratis, vælge at acceptere eller afvise registreringen af cookies på din computer.

 

 

Indstilling af din browsers software:

De valg, der tilbydes af din browsers software (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome etc...)

Du kan vælge en funktion, der gør det muligt for din computer at underrette dig, når en cookie placeres på din computer, eller du kan vælge at deaktivere alle cookies. For at gøre dette, beder vi dig til at tjekke indstillingerne i din browser. Hver browser er lidt anderledes, så vi beder dig om at læse sektionen "Hjælp" i din browser, for at forstå, hvordan du ændrer dine cookies. Du kan konfigurere din browser, som du vil, således cookies enten (a) accepteres og gemmes på din computer eller omvendt, (b) at de avises.

 

a. Samtykke til Cookies

Hvis din browsersoftware er indstillet til at acceptere placering af cookies på din computer, gemmes de cookies, der er indlejret på de sider og det indhold, du har set, systematisk på din computer.

 

b. Afvisning af Cookies

Du kan indstille din browser til at;

 

  •          acceptere eller afvise cookies, der foreslås, rettidigt, før en cookie sandsynligvis vil blive placeret
  •          systematisk nægte placering af cookies på din computer.

 


Bemærk: Enhver indstilling, du kan foretage i din browser vedrørende accept eller afvisning af cookies, kan ændre din internet-browsing og din adgang til visse tjenester, der kræver brug af disse cookies. Hvis du deaktiverer cookies, får du ikke adgang til mange funktioner, der gør din browsing mere effektiv, og nogle af vores tjenester vil ikke fungere korrekt.

 

 

Hvordan udøver du dine valg afhængigt af den browser, du bruger?

Hvis du har en anden browstertype eller -version, henviser vi til menuen "Hjælp" i din browser.

 

Internet Explorer 7 og 8

  1.     Klik på menuen Funktioner, og vælg Internetindstillinger.
  2.     Klik på fanen Fortrolighed.
  3.     Flyt skyderen for at vælge dine foretrukne indstillinger.
  4.     Se mere specialiserede cookieindstillinger ved at klikke på Sider eller Avanceret.

Se instruktioner om sletning af cookies i Internet Explorer, ved at klikke her.

 

Google Chrome

  1.     Klik på Chromes menu, og vælg Indstillinger.
  2.     Klik på Vis avancerede indstillinger.
  3.     Klik på Indholdsindstillinger for at vælge dine foretrukne indstillinger.

Se instruktioner om sletning af cookies i Google Chrome, ved at klikke her.

 

Mozilla Firefox 14, 15, og 16

  1.     Klik på Firefox-knappen (eller menuen Funktioner), og vælg Indstillinger. Bruger af Mac OS X-brugere skal klikke på Firefox-menuen og vælge Indstillinger.
  2.     Klik på Fortroligheds-panelet for at vælge dine foretrukne indstillinger.
  3.     Ønsker du mere specialiserede cookie-indstillinger i Firefox, skal du markere: Brug tilpassede indstillinger til browserhistorik.

Se instruktioner om sletning af cookies i Firefox, ved at klikke her.

 

Safari 5.1 og senere versioner (Mac OS X)

  1.     Klik på menuen i Safari og vælg Indstillinger.
  2.     Klik på fanen Fortrolighed for at få vist cookieindstillingerne.
  3.     Vælg dine foretrukne indstillinger.
  4.     Se mere specialiserede cookieindstillinger ved at klikke på Detaljer.

Se instruktioner om sletning af cookies i Safari, ved at klikke her.

 

Opera

  1.     Åbn menuen Funktioner.
  2.     Vælg Præferencer
  3.     Klik på fanen Avanceret.
  4.     I sektionen Cookies, skal du klikke på Administrer cookies.
  5.     Vælg de ønskede muligheder.

Se instruktioner om sletning af cookies i Opera, ved at  klikke her.

 

Indstillinger via specialiserede platforme:

Hvis du vil vide mere om cookies, herunder hvilke cookies der er blevet aktiveret, og hvordan du administrerer eller sletter dem, skal du gå til https://www.allaboutcookies.org/en/.

Du kan også tjekke https://www.youronlinechoices.com/fr/controler-ses-cookies/, for at få mere at vide om cookies på din computer, som er placer af andre virksomheder og fjerne dem, hvis du ønsker det.

 

Bemærk, hvis du bruger din browser eller andre indstillinger til at blokere alle cookies med (herunder de strengt nødvendige), vil du ikke kunne få adgang til alle dele af vores side. Medmindre du har indstillet dine browserindstillinger på en sådan måde, at den afviser cookies, sender vores system cookies, så snart du besøger vores side.  

 

FÅ FLERE OPLYSNINGER OM COOKIES

Tjek CNIL's hjemmeside: https://www.cnil.fr/vos-droits/vos-traces/les-cookies/