Favorit kategorier
NYHED: Design selv dit Ekoï outfit! PERF trøjer og bib-shorts til halv pris! 100 Kr GRATIS fra 1550 Kr og opefter, for at fejre starten på Giro! Koden GIROEK15

Sponsorat: Ekoï's DNA

Ekoï er sponsor for mere end 300 professionelle cykelryttere og triatleter i verdensklasse. Disse atleter vinder regelmæssigt med Ekoï udstyr på, hvilket viser effektiviteten og pålideligheden af mærkets produkter i de mest krævende løb. Sponsoratet er også en måde at knytte særlige bånd til store stjerner, der har trukket sig tilbage fra konkurrencer, og hvis ekspertise er uvurderlig for konstant at forbedre sortimentets tekniske karakter.

Professionelle landevejshold

EKOI er stolt af at være den foretrukne partner for anerkendte professionelle hold. Vores tætte samarbejde med prestigefyldte hold som Israel Premier Tech, Arkea B&B Hotels, Lotto Dstny og Cofidis er et bevis på vores engagement i ekspertise og innovation. Vi forsyner professionelle ryttere med det bedste udstyr og bidrager dermed til deres succes i verdens mest krævende cykelløb.

professionelle Kører med vores cykelsko

EKOI støtter exceptionelle ryttere på individuel basis. Vi er sponsor for Carlos Rodrigez, Valentin Madouas, Salvatore Puccio og Guillaume Martin ved at forsyne dem med højtydende cykelsko, der understøtter deres stræben efter præstation og sejr.

Sponsor for triatleter

EKOI har indgået sponsorskab med verdenseliten inden for triatlon. Vores samarbejde med super atleter som Patrick Lange, Morgan Pearson, Léo Bergère og Rudy Von Berg viser vores engagement i at støtte innovation i triatlon verdenen. Vi arbejder for at give de bedste triatleter udstyr af højeste kvalitet, så de kan yde deres bedste i de mest krævende konkurrencer. Hos EKOI er vi stolte af at støtte disse atleter i deres stræben efter perfektion og succes.

SPONSor for gravel ryttere

EKOI er også engageret i gravelverdenen, dette spændende segment, der kombinerer eventyr, ydeevne og alsidighed. Vi er stolte af at være den foretrukne sponsor for mountainbike legenden Julien Absalon, den tidligere professionelle landevejsrytter Nicolas Roche og Team Wish One holdet. Dette samarbejde viser vores engagement i at støtte de mest talentfulde atleter og hold, når de udforsker det mest varierede og krævende terræn.

EKOÏ og legenderne fra landevejen

EKOI er også stolt af at være cykellegendernes privilegerede sponsor. Ved at samarbejde med ikoner som Alessandro Petacchi, Frank Schleck, Claudio Chiappucci, Erik Dekker, Fumiyuki Beppu, Johan Museeuw, Michele Bartoli og Stefano Garzelli bekræfter EKOI sin forpligtelse til kvalitet og ydeevne på landevejene rundt om i verden.

Nyheder fra profferne på DE SOCIALE medier

Dyk ned i de professionelle holds verden med de fængslende nyheder, der deles på sociale medier! Oplev bag kulisserne, højdepunkter og ikoniske ryttere fra Israel Premier Tech, Arkea B&B Hotels, Lotto Soudal, Cofidis, St Michel - Mavic - Auber93, BH Burgos holdene gennem deres Instagram-billeder. Følg handlingen, mærk adrenalinen og vær i hjertet af handlingen med disse hold, der begejstrer cykelfans over hele verden.

Nyheder og resultater

Følg hele sæsonen historierne om de ryttere som vi sponserer - deres sejre på verdenplan, vinderens citat og de bedste fotos.

Nyheder

 Nyhedsbrev

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, så du ikke går glip af gode Ekoi tilbud

Fortsæt med at handle på EKOI Racing Fortsæt med at handle på EKOI Classic