Favorit kategorier
Ekoï CRAZY DAYS, optil -60% 1 stk. gratis beholder til værktøj ved køb for mere end kr. 1.550,-

Hvad er all mountainbiking?

Hvis du er nybegynder og ønsker at vide mere om de forskellige discipliner inden for mountainbike-cykling, er du kommet til det rette sted. I dag giver vi dig et kig på all-mountain biking.

Hvad er all mountainbiking?

Den All mountain mountainbike er den ideelle disciplin for alle mountainbikeentusiaster, der ønsker at cykle i fuld frihed uden konkurrenceånd. I nogle henseender kan all-mountain biking ligne enduro biking, men her er vægten mere på klatring end på nedkørsel, i modsætning til enduro. Derfor er alle mountainbikes generelt lidt lettere end endurocykler.

Alle mountainbikes køres normalt i et bjergmiljø med naturlige stier og forhindringer. Målet er at have det sjovt, at vove sig ud i forskellige typer terræn, herunder stigninger, nedkørsler og nogle gange forhindringer, der skal overvindes for at opleve spænding i en ånd af total frihed uden konkurrenceaspekt.
All mountain er også en mulighed for at udforske nye områder, at opdage nye legepladser og frem for alt at nyde landskaberne med respekt for naturen. Bref, hvis du elsker flora og fauna, og du ikke har en konkurrenceånd, er all-mountain biking sikkert noget for dig, selv om du er nybegynder.

Hvilket udstyr til al mountainbike-cykling?

For at køre på en all-mountain-cykel skal du bruge en halvstærk eller helst en fuldt affjedret mountainbike, der er egnet til disciplinen, med en teleskopsadel og skivebremser. De er lidt lettere end enduro-cykler og er også lidt mere overkommelige i forhold til budgettet med første priser omkring 1500 €. Du kan også finde elektriske mountainbikes i kategorien all-mountain.

Som i enhver mountainbike-disciplin skal du bruge en hjelm til at beskytte dit hoved (helst en all-mountain-hjelm, der også beskytter nakken i tilfælde af et fald, eller en full-face-hjelm, hvis du er en vovehals), korte eller lange handsker, mountainbikeshorts med indbygget skum for at sikre komfort under turen og en cykeltrøje.

Nu hvor du ved alt om al mountainbike, hvad så med at gøre det samme med andre mountainbike-discipliner som downhill, marathon downhill, freeride mountainbike, enduro mountainbike, cross country, cross-country-marathon, mountainbiking, four cross, dual slalom, dirt mountainbiking, street mountainbiking, trial mountainbiking eller slopestyle ?

#EKOIMTB
Utilisez #ekoimtb et taguez @ekoimtb sur vos photos pour avoir une chance d'être mis en avant.

 Nyhedsbrev

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, så du ikke går glip af gode Ekoi tilbud

Fortsæt med at handle på EKOI Racing Fortsæt med at handle på EKOI Classic