Favorit kategorier
Ekoï CRAZY DAYS, optil -60% 1 stk. gratis beholder til værktøj ved køb for mere end kr. 1.550,-

Hvornår skal jeg skifte brillestøtterne på mine briller?

Hvis du har problemer med synet og ønsker at dyrke sport, har du sikkert på et tidspunkt spurgt dig selv: hvad er briller til cykling? Når du først har fundet dit yndlingspar cykelbriller, er det svært at leve uden dem. Så når den begynder at blive slidt op, gør det ondt i hjertet at skulle skifte briller. Men vidste du, at der findes reservedele? I denne artikel forklarer vi, hvornår og hvordan du skal udskifte brillernes hylstre.

Hvad er et brillehylster?

Den bøjle er den del, der sidder i enden af brillebøjlen, på den del, der nogle gange kan være lidt buet. På sportsbriller er denne del normalt fremstillet af et blødt, skridsikkert materiale for at give komfort: på denne måde forbliver brillerne på plads, glider ikke og gnider ikke på den del af kraniet, der er i kontakt med denne del af brillerne. På nogle modeller kan denne del af tindingen justeres for at give et optimalt hold, ligesom næsebroen, som normalt er lavet af samme materiale.

Hvornår skal jeg skifte mine brilleærmer

Da ærmerne på cykelbriller er lavet af et blødt materiale, og da de er i direkte kontakt med kraniet og gnider under hjelmen, bliver de ofte hurtigere beskadiget end resten af brillen. Dette gælder også for næsepuderne, som følge af gnidning og sved.
Med den pris, som et par sportsbriller koster, synes du så ikke, at det er en skam at skulle udskifte dine yndlingsbriller helt og holdent for dette? Og du har fuldstændig ret. Derfor er der reservedele, især til ærmerne og næsepuderne.

Hvordan skifter jeg brillestolperne på mine briller?

For at udskifte brillestøtterne på dine briller skal du blot fjerne dem, der allerede sidder på plads. Hvis de virkelig er beskadiget, burde opgaven være endnu lettere. Hvis ikke, skal du være lidt tålmodig. Når du har gjort dette, skal du rense tindingerne og sætte de nye sleeves på, som du har købt til erstatning for de gamle, og som er kompatible med dit stel.
Proceduren er den samme for næsepuderne. Fjern de gamle, og rengør området godt, før du monterer de nye

Nu er dine briller funktionsdygtige igen.

 Nyhedsbrev

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, så du ikke går glip af gode Ekoi tilbud

Fortsæt med at handle på EKOI Racing Fortsæt med at handle på EKOI Classic