Favorit kategorier
100 Kr GRATIS fra 1550 Kr og opefter, for at fejre starten på Giro! Koden GIROEK15 Ekoï CRAZY DAYS, optil -60%

Hvad er de bedste cykelhjelme til landevejscykler?

Når du har fundet ud af, hvordan du vælger din hjelm til landevejscykler, spekulerer du sikkert på, hvad de bedste hjelme er? Den bedste hjelm er først og fremmest den, der passer til dig. Så, en lille oversigt over de bedste hjelme, der passer til hver praksis.

Søger du efter en alsidig hjelm?

Opdag Ekoï Corsa Light hjelm (fås i hvid og sort).

Denne hjelm, som er en af de letteste på markedet med en vægt på under 200 gram for S/M-modellen, kan være velegnet til både landevejs- og mountainbike-cykling. Takket være den lave vægt giver den en uovertruffen komfort til de cyklister, der bærer den.

Derudover er den ekstremt godt ventileret med 24 ventilationshuller og dens sidestropper er justerbare under hvert øre. Den er diskret og vil også kunne ledsage dig på dine cykelture rundt i byen.

Er du på udkig efter en high-end hjelm?

Opdag Ekoï Legend hjelm (fås i 7 farver).

Denne hjelm, højt ventileret (28 ventilationsåbninger), har et indvendigt polypropylenbur for bedre stødabsorbering og forstærket beskyttelse i tilfælde af et fald.

Den har også en magnetisk løkke og leveres med 3 sæt skum af forskellig tykkelse. Som en mulighed er det muligt at få en gennemsigtig skal, der skal forbedre aerodynamikken, men også beskytte mod regn. Desuden er den garanti i 5 år mod alle skader (undtagen i tilfælde af fald).

Søger du efter en aerodynamisk hjelm?

Opdag Ekoï AR14 hjelm (fås i 8 farver).

Aero-dynamisk og let hjelm? Ja, det er muligt med denne model, der kun vejer 210 gram i størrelse S/M. Der er en grund til, at flere professionelle cykelhold som Cofidis og Lotto Soudal har valgt at bære den i konkurrencer.

Den var engang forbeholdt sprintere, men kan nu passe til de fleste cyklister takket være de 10 ventilationsåbninger, der er omhyggeligt arrangeret for at fremme aerodynamikken. Denne model tilbyder også forbedret beskyttelse ved klippen og har et magnetspænde til nem lukning.



Og glem ikke, at selv om hjelme kun er obligatoriske, når børn under 12 år cykler, anbefales det stadig kraftigt at bære en i alle aldre. En hjelm er det eneste tilbehør, der kan beskytte dit hoved i tilfælde af et fald.

  1. Hvordan vælger du din cykelhjelm?

 Nyhedsbrev

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, så du ikke går glip af gode Ekoi tilbud

Fortsæt med at handle på EKOI Racing Fortsæt med at handle på EKOI Classic