Favorit kategorier
Ekoï CRAZY DAYS, optil -60% 1 stk. gratis beholder til værktøj ved køb for mere end kr. 1.550,-

Top 10 bedste cykeltøj til kvinder

Damer, leder du efter cykeltøj til dine ture og vil derfor gerne vide hvordan du vælger dit cykeltøj? Hvis du vælger snit, der er skræddersyet til den kvindelige kropstype, får du et utroligt løft i komfort og ydeevne. Find vores top 10 over det bedste cykeltøj til kvinder: en antologi af kvalitetstekstiler, der kombinerer teknikalitet og æstetik!

1. Cykeltrøjen til kvinder

Opdag Ekoï Just for Her Colors trøje.
En trøje fra Just For Her-serien, der er udviklet specielt til at opfylde kvinders forventninger. Denne kortærmede cykeltrøje er ideel til varmt vejr og har en slank pasform, der omslutter den kvindelige form for at give optimal komfort.
Den er let og åndbar og fås i 5 størrelser: fra XS eller XL. Størrelsesskemaet giver dig mulighed for at vælge de rigtige mål i forhold til din vægt, højde og bryststørrelse.
Denne trøje er turkisblå, hvid eller hvid og sort, og er det centrale element i cykelrytterens udstyr!

2. Shorts til hende

Du lærer ikke meget: Anatomi hos mænd og kvinder er forskellig. Derfor er det normalt, logisk og endda vigtigt at udstyre sig selv med en shorts, der er designet til at respektere den kvindelige krop.
Oplev Ekoï Just for Her Colors.
Denne stropløse shorts gør sit arbejde perfekt takket være den perforerede gelskind, der opfylder den kvindelige anatomis krav. Den er elastisk og behagelig og giver optimal støtte i lår og talje.
Et feminint design og en perfekt pasform til damernes skridt.

3. Cykelshorts i enkelt størrelse

Opdag Spinning Ekoï Morfo Evo Grip Shorts til kvinder.
Disse shorts er et must-have stykke cykelbeklædning og har den særlige egenskab, at de er universelle. Den passer til alle kvinders morfologier! Uanset din vægt og størrelse tilpasser stoffet sig naturligt til din krops kurver for at give en anden hud effekt.
Udstyret med en integreret hud af hukommelsesskum med høj tæthed garanterer den optimal polstring og uforlignelig komfort. Som prikken over i'et kan du justere længden på shortsene på dine lår, som du ønsker det. Et koncept, der er lige så fantastisk som praktisk!

4. Undertøj til cykling i tank top

På 4. pladsen i vores top 10 over det bedste cykeltøj til kvinder finder du Ekoï Lady Sleeveless Underwear.
Dette tank top-undertøj, som er vigtigt for at sveden hurtigt kan blive ført væk, kan du smutte under din trøje på alle dine sommerture. Den har en kropsnær pasform og er ideel til at kombinere med din cykel-bh.

5. Undertøj med korte ærmer

Opdag Ekoï Lady undertøj med korte ærmer.
Denne version af cykelundertøj kan bruges både om sommeren, foråret og efteråret. Denne undertrøje er udstyret med korte ærmer, der er perfekt til mellemsæsonen, og er beregnet til kvinders morfologi. Den skulpturerer figuren for maksimal svedafledning under udflugter og træning.

6. Cykel-bh

Opdag Ekoï Lady Bra.
Hjælper til at bevare brystet, mens du træder i pedalerne, og fås i hvid og sort. Cykling, uanset om det er på landevejen, i byen eller i ujævnt terræn, indebærer konstante vibrationer, der kan være traumatiske for brystet.
Denne bh beskytter effektivt dit bryst uden at komprimere det. Dens løfter? Komfort, bevægelsesfrihed, anti-friktion og åndbarhed.

7. Den termiske jakke

Opdag Ekoï Linea LTD Winter Thermal Jacket.
En helt ny vintercykeljakke, der er designet til præstationsorienterede kvinder. Den termiske jakke er uundværlig på kolde eller regnfulde ture og giver varme og vandtæthed med en slank pasform. Den er helt sikkert en del af vores top 10 over det bedste cykeltøj til kvinder.
Dens neonrosa farve gør dig særligt synlig på vejen, hvilket er et ikke uvæsentligt sikkerhedspunkt for cyklisten. Den termiske jakke fås også i andre farver, så den kan opfylde alles ønsker.

8. Den vandtætte jakke

Opdag Ekoï Shark regnjakke.
En lille, ultralet, komprimerbar jakke, som du kan tage med på cykelture i lunefuldt vejr. Ergonomisk og 100 % vandtæt beskytter den dig mod regn: du forbliver kølig og tør under hele din træning.
Den er sort eller hvid og gennemsigtig, så du kan se designet på din elegante cykeltrøje.

9. Cykelsko til kvinder

Opdag Ekoï Carbon R5 Lady landevejssko, der fås i 5 størrelser (fra 37 til 41).
Dette er en high-end cykelsko til kvinder. Denne sko er håndlavet til at opfylde de mest krævende krav fra landevejscyklister og tilbyder en utrolig ydeevne. Den kombinerer ekstrem lethed, stivhed, komfort og ergonomi for at levere uovertruffen kraftoverførsel.
Kamæleon for et overraskende look, skrigende neonrosa, mat hvid eller sober sort, det er op til dig at vælge din Just For Her sko!

10. Cykelhjelmen

Helmen er ikke et egentligt stykke tøj, men den er en vigtig del af cyklistens påklædning. Se Ekoï Corsa Light hjelmen.
En af de letteste og mest solgte modeller på markedet. Kvindelige MTB- eller landevejscykelentusiaster vil helt sikkert blive forført af dens tekniske egenskaber: fuld in mold shell, 24 ventilationsåbninger, komfortabelt coolmax skum.
En tilgængelig hjelm, ideel til kvinder, der søger hastighed og aerodynamik.

Top 10 bedste cykeltøj til kvinder: tjeklisten

Vores udvalg i en nøddeskal for at få dig op i sadlen med cykeltøj, der er skræddersyet til den kvindelige kropstype:
Ekoï Just For Her Colors cykeltrøje;
Ekoï Just For Her Colors Gel shorts;
Ekoï Morfo Evo Grip Spinning Shorts til kvinder;
Ekoï Lady ærmeløs undertrøje;
Ekoï Lady kortærmet undertrøje;
Ekoï Lady BH;
Ekoï Linea LTD vintervarmejakke;
Ekoï Shark regnjakke;
Ekoï Carbon R5 Lady cykelsko;
Ekoï Corsa Light hjelm.

BESTSELLER LIGE NU

 Nyhedsbrev

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, så du ikke går glip af gode Ekoi tilbud

Fortsæt med at handle på EKOI Racing Fortsæt med at handle på EKOI Classic