Favorit kategorier
NYHED: Design selv dit Ekoï outfit! PERF trøjer og bib-shorts til halv pris! 100 Kr GRATIS fra 1550 Kr og opefter, for at fejre starten på Giro! Koden GIROEK15

EKOI PERF-outfittet

EKOI PERF-serien, teknisk med hyper-konkurrencedygtig værdi for pengene Ved at tilbyde tekniske produkter (lette og åndbare) med et ultra-konkurrencedygtigt forhold mellem kvalitet og pris henvender Performance-serien sig til cykelsportsfolk og konkurrenter, uanset profiler, distancer og forhold  
Filtrer

EKOI PERF-serien, teknisk med hyper-konkurrencedygtig værdi for pengene

Ved at tilbyde tekniske produkter (lette og åndbare) med et ultra-konkurrencedygtigt forhold mellem kvalitet og pris henvender Performance-serien sig til cykelsportsfolk og konkurrenter, uanset profiler, distancer og forhold.

3 RANGES til at guide dig

Ud over RACING-serien har Ekoï segmenteret sit udbud til

Serien Ekoï START fokuserer på komfort. Den er meget tilgængelig på budgetsiden. Den henvender sig til begyndere og lejlighedsvise udøvere.

Serien Ekoï PERFORMANCE er teknisk og åndbar. Forholdet mellem kvalitet og pris er ultra-konkurrencedygtigt. Den er designet til alle distancer og henvender sig især til cyklister og konkurrenceryttere.

og Ekoï RACING.

-serien

Sæt opdelt i kollektioner

 Nyhedsbrev

Mail-formatet er forkert. Venligst tjek dette.
Der er sket en fejl.
Denne email er allerede tilmeldt
Registrering er lykkedes

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, så du ikke går glip af gode Ekoi tilbud

Fortsæt med at handle på EKOI Racing Fortsæt med at handle på EKOI Classic